- מפגש פורום -

../images/Emo41.gifשכחתם ת'דרום . =\\

יש כאן גם מהדרום , בעתם לא דרום ..
מישור החוף . P: אבל גם ככה אם זה לא יהיה באשקלון אז אני לא יבוא .
חח אז אל תחשיבו אותי , נהנהנה .

../images/Emo41.gifקצת??

את מתכוונת הרבה ! זה 3-4 שעות נסיעה , וההורים שלי בטוח לא יסכימו . =\\ חוצמזה גם אם זה היה במרכז אז לא הייתי באה ,
אז אל תחשיבו אותי .

../images/Emo187.gifמיכללללללל

את באההה לא מעניין אותיייייייייי אני חייבת לראות אותךךךךךךךךךך יההההההה אל תיהיה רעההה

לוטם לוטם לוטםםם עזבב!!אני!??!מתה!!

יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו בא לי למות!!!! לוטם עזב.... עכשיו אני חייה רק על הבויז ועל להראלוש....3> {לא שקודם זה לא היה ככה..} אני לא מבינה מה הטמטום להשאיר את הוובה המכוער הזה!!! סססססססססססס .. אני כבר בכיתי אל תדאגו....חח...באותו הרגע..מה לעשות אני ילדה רגישה..מכל דבר אני בוכה... בא לי למות!!!! אושרי?!?!!?!?חיים מושלמים שלי?!!? נסיך שלי מל(א)ך שלי אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכייייייי

../images/Emo41.gifשוקווווווווווווו . ../images/Emo10.gif

אני רוצה שוקווווווווווווווווווו , אני רוצה את שוקווווווווווווווווווווווווו . :[ ---------------------------------------------------- את אוהבת את הראל סקעת?!
את בפורום שלו?! אם לא את מוזמנת >> 1226 אמיתתתתתת?! XDD דרך אגב איפה אמית?! היא נעלמה , וגם קסניה ! .

אמית בטיול שנתי,

:] וכשהיא תחזור , אני מקווה שהיא תראה את ההודעה הזאת .......... אמיתתתתתת . לוטם עעעעעעעף
זוכרת את ההתערבות ?
אנטון נשאר יותר זמן ממנו . חחחחחע חעעעעע חעעעעעעע חעעעעעעע

lililulu

New member
רררווותתתםםם../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני שונאת אותך
לא לדאוג שבוע הבא גם אנטון יעוףXD אווווווףףףףףףףף!!!!!!! גם לוטם גם שוקו וגם אורי?!?!?!?! מניאקיםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נולד לרקוד אני שונאת אותכם! אם איתי לא מנצח אני ידאג לזה שלא יהיה עוד עונה

מיכלוש כנסיי מאמיי:)

ברור שאני אוהבת את הראלוששששש!! הוא והגיים בויז?!?!?הסיבה שאאני חייהההה!!! חולה עליו..הייתי בהופעה שלו בראשון...מרוב התרגשות כמעט התעלפתי..הביאו לי שם מים.. ובדיוק עכשיו שאני כותבת אני אפילו שומעת אותו..את הבויז..אותו..את הבויז...ככה..בתורותת..חח וכשאני הצטרפתי לפורום של הבויז אני גם הצטרפתי לפורום שלו.. 3>

למעלה