נכון בצפון!
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 31/1/07 #17 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifאני לא יודעת אם אני אוכל כי אז יהיו לי מלא בגרויות..........
מ מורן וספיר New member 31/1/07 #21 ../images/Emo187.gifנעשה את זה בצפוןן תמיד עושים רק במרכז.....כמו שאלה מהצפון באות למרכז גם אלה מהמרכז יכולות לבוא לצפון....
../images/Emo187.gifנעשה את זה בצפוןן תמיד עושים רק במרכז.....כמו שאלה מהצפון באות למרכז גם אלה מהמרכז יכולות לבוא לצפון....
נ נופר סלב שכזאת New member 31/1/07 #22 ../images/Emo20.gifבדיוק אני איתך במיוחד אחרי פעמיים שנסענוו ...!! תבואוו גמתן לפה ! זה מה יש צפון
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 31/1/07 #26 ../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifגמני מרכזזזז אם זה יהיה במרכז אז יש סיכוי שאני אוכל לבוא אבל אם בצפון אז אין מצבב
../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifגמני מרכזזזז אם זה יהיה במרכז אז יש סיכוי שאני אוכל לבוא אבל אם בצפון אז אין מצבב
L linoi1000 New member 31/1/07 #38 פסח זה עוד מלא זמןןןןןן פורים זה סבבההההה..... ובמרכז, או לא כל כך רחוק מהמרכז כי אז לא בטוח ירשו לי ללכתתתת
פסח זה עוד מלא זמןןןןןן פורים זה סבבההההה..... ובמרכז, או לא כל כך רחוק מהמרכז כי אז לא בטוח ירשו לי ללכתתתת