- מפגש פורום -

../images/Emo41.gifדילב?! .

את שחף הכרת מהפורום ?! , היא גרה קרוב אלייך?? .

../images/Emo15.gifחחחחחחחח כנסו שחף-דילב../images/Emo23.gif

טוב אז הינה הסיפור שלי ושל שחף D: שחף ראתה את האייסיקיו שלי בפורום וניכנסה אלי.. כמוו שניכנסה לעוד הרבה בנות.... וסתם התכתבתי איתה.. ואיך שהוא הגענו לדבר על איזה צליל יש לנו בפלאפון... והיא אמרה שהיא רוצה להוריד והיא לא יודעת איך! אז אמרתי לה שתתקשר אליי ואני יסביר לה! אז היא התקשרה... ושתינו מה זה התביישנו חחח הסברתי לה D: והמשכנו אח"כ להתכתב וזה... ומאז כל יום אנחנו מדברות בטלפוןן
למיכל-> היא ממש לא גרה קרוב אלי! אני בקריית חיים והיא ברחובות ! ואמא שלה הבטיחה לה מתנה אם היא תשקיע בלימודים! אז שחף ביקשה במקום מתנה ליסוע אלי ולישון אצלי
והסכימו לה אז בפסח היא תישן אצלי יומיים
והבטחתי לה שאני יקח אותה לקריון[קניון], למסעדה
ושאני יקריא לה סיפור לפני השינה
זהו :)

../images/Emo110.gifכה אבל דילב????

פסח זה עוד הרבה זמןןן מה נחכה עד פסחח לא אניייי חיבת לראות אותכים חחח פורים זה הכי כיףףף גם יהיה תהופעות של הבניםםם אז במלא ניסעעע בפורים הכי טוב ואת תבואי הראשונה מובן???חחחחח

ספירי ? * :)

אני אוהבת אותך.:) אהמ,אהמ. פורים? לא ניראה לי =\ עדיף לעשות מפגשים בחופשות גדולות, למשל, פסח :] אבל אם אתן רוצות תעששו ... :)

ספירוש7

New member
אם בא לכן לחכות עד לחופש אז נחכה../images/Emo13.gif

אוההבבבתת המממווווווווווןן!!!

../images/Emo110.gifלא ספיררררררררררררר

כולם פה רוצות בפוריםם חוץ מדילב ורותםםם דילב בטוח תבואא אני ישכנע תנבלה הזאת חחח וגם ככה יש לבנים הופעות אז במלא כולם יסעווו! ורותם גם נשכנע! בפורים כולם רוצות בפורים!

../images/Emo187.gifספיר חסרת סבלנות חחח

סתםםם חחח היא מתה לפגוש את כול הבנות פע.. כי היא לא הייתה במפגשים הקודמים.

../images/Emo187.gifנראלי שנעשה את המפגש

בפסח!!!! כי אני רוצה לראות אותך דילב נופר שחפוש....!! אז נעשה בפסחח

למעלה