- מפגש פורום -

../images/Emo41.gifמורנושלי?!

גמנייי אלייך כפרשלי .

../images/Emo15.gifהכי מתאים זה...

בפסח ... כי רק לפני שבועיים היה ת'מפגש מעריצייםם. בתל אביב.. וזה כבר יותר מידי כסףף ככה כל כמה זמן.. אז אני יכולה רק בחופש פסח ..

../images/Emo15.gifרק בצפון !

זה לא פייר שכל זמן עושים במרכז.. אני מהצפון ונופר.. וחן [חברה שלי] וספיר ומורן.... אז שאלה שגרות במרכז יעשו קצת מאמץ כמו שאנחנו עושות ויגיעו לגרנד קניון [חיפה] או לקריון בקריית ביאליק !!!

נכוןןן רקק בצפוןןן תעשו

חחחחחחח סתםםםם אניי לאא באהההההה איפהה שזה לא יהיההה אניי בקושיי מכירהה בנותת מהפורוםםםם וגםםם פאדיחהה שתראוו אותיי אניי לאא יאפההה חחחח ונראה לי שאניי ופלוריןן הכיי קטנותתתת פעע בפורום חחחחחחחח

../images/Emo110.gifנכון!!!!!!!!!!!!

את זה אני אמרתי תמיד חח או דילב סוף סוף את בדעה הזאת חחח כול הזמן זה במרכזז בכלל לא צכים לעשות הצבעהה מה לאלה שקשה אין מה לעשות זה אותו דברר כמו שהיה לאלה שבצפון קשה והם באו זה אותו דבר תעשו גם אתם מאמץ!ושיהיה פעם אחת בצפוןןן לכם תמיד קללל ואנחנו צכות לשבור תראש חחחח

../images/Emo15.gifכןן מהה ניגמר הסיפוררר../images/Emo70.gif

אין יותר מרכזז אני לא מוכנה כל כמה שבועות להוציא 100 שקל מהקופה שלי !! אנחנו עשינו כבר פעם אחת מאמץ והגענו למרכז! אז כל אלה שבמרכז יבואו אלינוו זה עולהה 60 שקל רכבת הלוך וחזור ביחדד אז תביא 100 שקל או פחות וגם תיקנו מה שבאלכן בקניון ! אני באה רק אם זה בצפון ! למה ? כי אני צפונית -גאה-
חחח סתםם .. D:

למעלה