- מפגש פורום -

../images/Emo187.gifלי לא משנה מתי...

אבל עם זה יהיה בצפון יהיה לי הכי נוח.. כי במרכז זה ממש רחוק לי

../images/Emo15.gifבנות תקשיבו ..

אני מבינה שאתן רוצות בפורים כי אתן כבר רוצות לראות אחת ת'שניה ובאמתת גמני רוצצה אבל בפסח שחף באה לישון אצלי בימים הראשונים של החופש היא באה ליומיים ואם תעשו בפסח נבוא אני נופר חן ושחף כי בפורים שחף לא תוכל לבואא... מבינות ?! אז חבל כי אני רוצה שיהיו כמה שיותר במפגשש ופורים זה בסך הכל עוד 50 יום :)

../images/Emo187.gifגם לו קושר לזה..

עדיף בפסח!!!כי יש חופש ארוך ופורים כולה יומיים מסכנים...... ואני גם רוצה לראות את שחפוש כפרעלייה...!!!! אני בעד פסח!

../images/Emo110.gifחחח דילבבבבב

מה באמת היא תבוא לישן אצלך??חחחחחחחחחחח יפההה תקשיביי אבל פורים זה רק עוד חודשש מזה משנה זה לא כזה קרובב אז אפשר גם לעשות גם בפורין וגם בפסח ואת תבואי!=] חחח

../images/Emo187.gifבין פורים לפסח זה שבועיים!!

צריך לעשות או בפורים או בפסח!!! אני מעדיפה בפסח...

../images/Emo15.gifלאאא אבל בפורים יש כולה

חופש של יומיים ואני לא מתכוונת לבא עם תחפושת למפגש XD בקיצוור יש לי מה לעשות ביומיים האלהה.. פסח עדיף !

../images/Emo187.gifחחחחח אני לא ילך

עם שחפוש לא תיהיה ודילב ונופר וחן זה לא שווה מה?!?! אני הולכת כדי לראות אותםם

../images/Emo110.gifאיזה מגעילה מורןןן

את באה בשביל לראות את כולםם נכון זה לא יהיה כיף בלעדיהםם אבל את באה לראות את כולם מזה???למה עם תבואויי איתיייי ותראי עוד בנות זה הייה גם כיףף מה השטיויות האלה עכשיו????

../images/Emo15.gifלא נכון ספיר אבל יש סדר

עדיפויותת.. למשל אניי הכי חשוב לי לפגוש פה כמה חברות טובות שליי וזהוו !

../images/Emo187.gifאני רןצה לראות את שחפוש!

מה ת מחליטה בשבילי עם ללכת או לא? חחחחח בפורים אני לא יכולה.. עם הם רוצות שיעשו בפורים...אבל אני לא יוכל לבוא.

../images/Emo187.gifכאילו אני רוצה לראות את כולם

אבל א.בפורים לא מסתדר לי ןב.עדיף שיהיה כמה שיותר בנות ועם הרוב יכולות בפסח אז עדיף שנחכה עוד שבועיים מפורים ויהיה יותר בנות....ככה יהיה יותר כיף!!!!!

למעלה