מפגש פורום

מפגש פורום

היי בנות כמה דברים 1. היום לא הלכתי למפגש בתה"ש מכיוון שלא הרגשתי טוב ואחרי שעה התקשרה אלי שוב העו"ס והמפגש נדחה בגלל עוד חולות. 2. לגבי המפגש מחר.... כמו שכתבתי אני לא בשיאי
הבוקר התעוררתי עם תחושת בטן רעה ותוך זמן קצר התחלתי לשמוע את המעיים שלי בתלונה כאילו קיבלו 4 בקבוקי סופודקס (לא
, לא לקחתי סופודקס עוד מהפעם הראשונה שנאלצתי לקחת סופודוקס הבטחתי שאם מי שידבר איתי על סופודק אני מכריחה אותו לשתות 8 בקבוקים ושלא לדבר מה אני יעשה לממציא הסופודקס) ולעניין המעיים שלי כל היום בתחושה להיתרוקן והקיבה הצטרפה כך שאני מאוד מקווה שזה משהו שאכלתי אתמול ולא איזה וירוס שהתנפל עלי. אז עכשיו אחרי מספר לא קטן של שעות בשכיבה על הרצפה (אמרתי לכן שאין לי ספה, היא פוטרה. עדיין לא מבינה את הקטע של לישון על הספה כשיש מיטה נוחה וזה לא שיש טלוויזיה (גם היא פוטרה) לבהות בה) ושוב לעניין אחרי המנוחה עדיין יש צלילים של תלונה מצד המעיים ולכן אני רוצה לחכות עד מחר בבוקר כדי להודיע אם יתקיים המפגש כי נכון לעכשיו כוחותי ברחו (טוב, מרוב ריצות לשירותים איך לא ...הכי מצחיק זה שכל פעם שרצתי לשם החתולים חשבו שאני משחקת איתם אז הם רצו אחרי והכלב חשב שהם משחקים איתו אז הוא רץ אחריהם בחיי סרט מצוייר הלך כאן היום ואני למרות גילי המופלג עדיין אוהבת ונהנת מסרטים מצויירים (טום וגרי') אז נראה לי שאני יאמץ את השיטה גם לימים בריאים) נכון לעכשיו אני מרגישה .... (לא רוצה לומר את המילה בקול שהמעיים לא ישמעו) אז בואו נסכם שמחר בבוקר אני מודיעה אם יש או אין מפגש. בכל מקרה אני שולחת לבנות שאמרו שהן מגיעות את הפרטים במסר. עדכונים בקרוב

בוקר טוב

היי בנות.... אנחנו נצטרך לדחות את המפגש לצערי, אבל הרבה שיפור אין. מצטערת אבל מצבי די חלש. מציעה לדחות ליום חמישי הקרוב או אחריו (תאריכים - 18/1 או 25/1) ואם ממש לכולכן כבר מתוכנן אז אפשר לקחת בחשבון גם את ה- 1/2 גם יום חמישי. אנא עדכנו אותי איזה מהתאריכים מתאים לכן וננסה לסגור בהקדם שוב מצטערת על הדחיה.

yaelma1

New member
אני לא יכולה ב18 לחודש

שכנותינו מפורום פוריות מתכננות נסיעה לקבר-רחל ואני מצטרפת אליהן וזה נדחה פעם אחת מצטערת. שאר התאריכים בסדר גמור מבחינתי. זק תרגישי טוב, תנוחי ותשתי הרבה.

galim29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוהבים אותך מותק
אומרת לנוח ולשתות הרבה קולה...... אתקשר בערב ואולי אצליח לעשות ביקור חולים

liatsw1

New member
רק לא קולה!

בס"ד זה רעל לגוף. רפואה שלמה יקירתי וחיבוק ענקי

../images/Emo193.gifתרגישי טוב

חבל שהמפגש נדחה אבל יותר חשוב שאת תרגישי טוב מקווה שתחזרי לעצמך כמה שיותר מהר

זק יקרה../images/Emo24.gifגדול-גדול תרגישי טוב!

במידה ואכן יהיה מפגש אחר, 18/1 לא מתאים לי, אבל התאריכים הבאים אח"כ כנראה שכן (בתקווה ששום דבר שוב לא יפתיע אותי לרעה כמו בפעם הזו). בכל מקרה, לך זק מאחלת לך בריאות! בריאות! ובריאות!! וסופ"ש נפלא לכולכן!

ר ו מ י ה

New member
אאוטצ'-השוואה לסופדקס אומרת הכל...

מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב
החלמה מהירה

שבת שלום

תודה בנות את מקסימות
היום אני מרגישה הרבה יותר טוב.
אתמול בנוסף לאיכס
שהיה לי התחילו גם כאבי ראש ויובש כללי בגוף שתתי מים כמו מטורפת בחיים לא שתתי כמו ששתתי אתמול וכמובן לקחתי אקמול
(מה שמותר לי) כדי לתקוף את כאבי הראש לפני שיתפתחו למיגרנה אבל הכאבים רק צחקו על האקמול שהתקרב אליהם מבוהל כולו ורועד
שולח גרגירי משככים כדי לתקוף את הכאבים והם בצחוק מכשפתי רועם
(איך אני יודעת הרגשתי את זה בראש) הפחידו אותו אבל בסופו של דבר היום התעוררתי אחלה קצת בחילות שעברו כבר במהלך היום אז אני והאקמולי שלי מרגישים
גם האיש שלי נחרד לשמע ההשוואה לסופודקס
שתהיה שבת נפלא לכולנו
ותודה

למעלה