מפגש פורום !!!!

מפגש פורום !!!!

חנוכה בפתח והפורום במתח. וזה אחלה זמן להתחיל לתכנן מועד ספציפי להפגש. והפעם בעזרת ה' גם אני אעשה את כל המעמצים להגיע. אז יאלה תזרקו תאריכים, יש לנו כמדומני מה- 15.12 עד 23.12. אז מתי נוח לכם? מנהלות נשמח לראות גם אתכן. לכולם נוח עזריאלי אני מניח כמקום מפגש, נכון?

שאנה באה לישון אצלי!!~ ../images/Emo23.gif^^

אי אפשר ב-15.12, כי זה שישי. יש פה דתיים, כנ"ל גם 16.12. [שבת] התאריכים האפשריים הם 17.12-21.12!~
אני מציע את יום רביעי ה-19.12!~
ככה אני ושאנה נוכל לבוא יחד למפגש. מנהלות - אתן תהיינה שם!

ידוע לי שאי אפשר

ביום שישי, אני לא הצעתי, אני רק ציינתי את תאריך ההתחלה של חנוכה ואת תאריך הסיום זה הכל. כל אחד מוזמן לבדוק בלוח שנה\יומן מתי הכי נוח לו או לה. גם אני לא יכול בימי שישי וזה בלי קשר לדתי או לא, שישי ושבת זה יום להיום עם המשפחה. ( יותר נכון ימים ) מצטרף אליך שוב לקריאה למנהלות לשלוח נציגות או משהו.
ויעל, זה שמשווים אותך כאן למקגונגל לא אומר שתצטרכי לבוא בפקעת הדוקה.
( בשער כמובן, כן? )

L o r d a

New member
ב19????

אפשר לקרוא לזה היתאבדות. להיות בעזריאלי ב19. יש מפגש ישרא באותו יום!!!!! :O אתה מודע לבלגן של מפגשי ישרא נכון? ><"

שומו

New member
לא, לא נוח לי עזריאלי כמקום מפגש.

אבל יש לי ברירה
כל יום מלבד שישי, שבת ונר שביעי של חנוכה מתאים לי. עדיף לא ביום חמישי.

שמר, גם אני הייתי מעדיף

בירושלים, אבל מה לעשות? הרוב כאן נוסעים ברכבות ולא באוטובסים, וזה די הגיוני, כי זה יותר זול גם. ומהבחינה הזאת תל-אביב זה המקום הכי נורמלי להיפגש.

יעקב צודק.

עזריאלי זה המקום האידיאלי למפגש.
אז... אם הבנתי נכון, לפי מה שאתה אומר... כל יום מלבד שישי, שבת ונר שביעי של חנוכה, עדיף לא חמישי. מסקנה: אתה מסכים על 19.12.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif לא ירשו לי בכל מקרה...../images/Emo10.gif

סורי...

99.99%../images/Emo204.gif

שלא אוכל לבוא..
סורי, אבל אין מצב כמעט.. ואם זה ב-20 אז בכלל אין סיכוי

Guid

New member
לא יכול לבוא...

הצבא לא נותן אפילו יום אחד של חופש...

L o r d a

New member
המפף... הייתי באה

בכיף. אבל...יש לי מפגש ב18.12 של אה"פ. ואני עוזרת מנהל אני חייבת ללכת. ויהיו שם 60 אנשים. וזה היום היחיד שאני אהיה בעזריאלי. כי אחרי זה אני נוסעת לאילת ולק"ש... ><" המפף המלצה. אל תעשות ב17,18,19 כי יש מפגשים של ישרא בתאריכים האלה. ואתם יודעים איך המפגשים של ישרא :O חוחוחו. נמ 3>

למעלה