מפגש פורום

1Shir

New member
מבינה, מבינה מאוד!

מבחינתי ה-10 סבבה, זה יום חמישי אם אני לא טועה, גם ה-9 בסדר, זה יוצא בדיוק עוד שבועיים. יאללה אנשים מי שמתכונן להגיע שיגיד אם זה מתאים לו! איפה כולם? דרור, אופק, מאיר, לא הגיבו לשרשור הזה... נוכחותכם נדרשת!! ויש כאן עוד לא מעט שלא הגיבו! אני רוצה שכולם יהיו!

aerynsun

New member
פעם אחרונה שהייתי ביוטבתה

זה היה כל כך מזמן. לא ידעתי שהמסעדה עדיין קיימת. אחלה מנות :)

orityemini

New member
המיקום סבבה.

תאריך עוד לא יודעת כי זה יוצא לי קצת לפני הדדליין לסמינריון, אבל אנסה להתגמש
בטוח יש שם תעודת כשרות? כי בתל אביב מקומות כשרים לא חייבים משום מה לכלול תעודה....זה מנהג נפוץ די מעצבן בעיר הזאת. אה, ובוא נקווה שלא יפיגיזו את נתניה ותל אביב עד אז, כי אם כן,קחו בחשבון שנצטרך למצוא מקום עם ממ"ד\מקלט

aerynsun

New member
אורית , יש לי רעיון ../images/Emo3.gif

כאחת שגדלה במלאבס. בואו ניפגש בפינה של הבורגר ר'אנץ...חחח או במדרחוב נשב באיזה פיצוציה. סתם. לא הייתי מלא זמן ובטח יש מסעדות טובות. יש מסעדה בקניון נח למעלה...אם זה עדיין קיים.

orityemini

New member
הבורגרנץ נשמע באמת טוב LOL ../images/Emo6.gif

אבל עכשיו ברצינות, יש דווקא כמה ספוטים נחמדים בפתח תקווה. פתחו אצלנו ממש עכשיו קפה הילל בפינת וולפסון חיים עוזר. תכננתי קפיצה לשם מתישהו
יטבתה על הטיילת נשמע לי סבבה לגמרי

pusher

New member
אילו רק יכולתי../images/Emo2.gif

אבא שלי עוד פעם יתחיל עם השטויות של:"את קטנה מדי,יחטפו אותך ערבים ואני לא אחראי"
>< וגם:"זה גם רחוק
" ו..."לא שמעת כמה אירועים קרו בשנה האחרונה בגלל מפגשים דרך האינטרנט?" פשוט אסון!!!אי אפשר איתם!!! אח"כ הם מתפלאים למה אני כל הזמן בבית,פחחח

אז תגידי לו

שהחיילת האמיצה עינת ששרדה את הפיגועים בירושלים, את הפצמ"רים והיריות בגוש קטיף, את הקטיושות בחיפה , טבריה וצפת תשמור עלייך מכל משמר....

pusher

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

כאילו שזה יעבוד עליו,הסיכוי שאני אבוא זה כמו הסיכוי שיהיה שלום עולמי

Gilliana

New member
יש לי רעיון דרור...

קחי את הטלפונים של עינת ושלי (אני אתן לך כשנדבר במסנג'ר) וההורים שלך יותר ממוזמנים להתקשר איתנו ולוודא שנשמור עליך מכל משמר, OK? מה את אומרת?

1Shir

New member
נראה לי יותר הגיוני שאת תתקשרי

אליהם. בעל האינטרס הוא זה שצריך להרים את הטלפון, לא? הם מעצמם גם ככה לא רוצים אז למה שיתקשרו? הכי טוב שדרור תתקשר אלייך ופשוט תדחוף את הטלפון לאבא שלה לפרצוף... גילי יאללה תפעילי את כושר השכנוע שלך!! :)

Gilliana

New member
מה הגיוני בזה בדיוק?

שדרור תיתן את הטלפון של ההורים שלה למישהו שהם לא מכירים ואני פתאום אתקשר בלי שום אזהרה מוקדמת??? הגזמת עכשיו, מאד לא פוליטקלי קורקט ואני יכולה לומר לך שאם אני הייתי במקום ההורים - הייתי מאד כועסת על דרור שנתנה את הטלפון וגם על המתקשר, ובצדק. לכן הצעתי שדרור תתקשר אלי לאחר שתסביר להורים שלה את העניין והם ידברו איתי ויתרשמו בעצמם.

1Shir

New member
נו מה שהצעת זה בדיוק מה שהתכוונתי..

נראה לי לא התנסחתי טוב.. הכוונה היתה שגם אם לא יתלהבו מהרעיון, במקומה הייתי לוחצת עליהם..

Gilliana

New member
אהההה, זה כן, ודאי

ואני מקווה שנצליח לשכנע אותם בסופו של דבר

muldercrushed

New member
מסבירה:

התנאים של ההורים שלי (שבדומה להורים של דרור נורא נלחצים מפגישות כאלה) הם שיהיו עוד אנשים בשכבת גיל שלי (ומכולם-דרור הכי מתקרבת אלי) ושיהיה במקום ציבורי ושלא יהיה בשעה מאוחרת ושאני לא אשכח לקחת פלאפון עם סוללה טעונה וטוקמן ושאני אלך עם ליווי צמוד של אמבולנס וחמישה שומרי ראש. (טוב-השניים האחרונים היו סתם המצאה אבל נראה לי שאם הם היו יכולים להרשות את זה לעצמם-זה היה נכלל..)

למעלה