מפגש פורום! יום שני, בת``א, בשעה 12 מי יבוא?
M Mr Slider New member 16/4/06 #3 ../images/Emo45.gif יאפפפפפ יונת איפה את לא רואים אותך בואי לאיסי דחוף
M Mr Slider New member 16/4/06 #4 ../images/Emo41.gif קריאה נרגשת ../images/Emo41.gif " אנשים היקרים היושבים בערי הפרזות עורו עורו מתרדמתכם .. " טוב חבר'ה יום שני חיייייב לבוא .. למפגש .. יום שני - 12 בצהריים ( אל תהיו שם בלילה מפחיד שם ) מפגש פורום בנ"ע 403 ( בנשמה .. ) באזור גן הריבוע ( סתם למה להטעות במזיד אנשים בגן המעויין או הדלתון או המחומש או מתומן - סתם המשולש זה הנכון .. ) ומגדלי מנדלסון ( נשמע יפה ... סתם מי זה עזריאלי בכלל ) כולםם להגיע .. לילה טוב =] ..
../images/Emo41.gif קריאה נרגשת ../images/Emo41.gif " אנשים היקרים היושבים בערי הפרזות עורו עורו מתרדמתכם .. " טוב חבר'ה יום שני חיייייב לבוא .. למפגש .. יום שני - 12 בצהריים ( אל תהיו שם בלילה מפחיד שם ) מפגש פורום בנ"ע 403 ( בנשמה .. ) באזור גן הריבוע ( סתם למה להטעות במזיד אנשים בגן המעויין או הדלתון או המחומש או מתומן - סתם המשולש זה הנכון .. ) ומגדלי מנדלסון ( נשמע יפה ... סתם מי זה עזריאלי בכלל ) כולםם להגיע .. לילה טוב =] ..
א איתמר זלק New member 16/4/06 #5 ../images/Emo45.gifאני בא! שמשהו יביא גיטרה או לפחות מצלמה דיגיטלית כי לי אין אף אחד מהם אנשים כולם לבוא!!! יהיה כיף אני רואה את זה
../images/Emo45.gifאני בא! שמשהו יביא גיטרה או לפחות מצלמה דיגיטלית כי לי אין אף אחד מהם אנשים כולם לבוא!!! יהיה כיף אני רואה את זה