מפגש פורום

מפגש פורום

הייתי היום במפגש השכן "טיולי תרמילאים" וזה היה ממש כייף. אז אני מציעה: מה עם מפגש השבוע? במיוחד שסלע בארץ.

sela v

New member
אני בעד

השאלה אם לא יהיה מסובך מדי לארגן מעכשיו לעכשיו.

אני יודעת שגם סלוניק רוצה

אישית, אני פנויה השבוע בימים שלישי, רביעי, חמשי, ששי, שבת. (חופש, חופש).

סלוניק

New member
הצעה שלי,

היות וכאמור אין הרבה זמן לתכנן, נקבע מפגש לערב חמישי (או שישי אם זה יהיה במרכז), ואם עד סוף השבוע לא מספיק אנשים יביעו רצון להגיע הוא יבוטל.

sela v

New member
בו נרים את הכפפה לאלה

שחושבים שהפורום מיותר, וחושבים שדו קיום לא אפשרי, ובאים לפורום שמטרתו לקדם דו קיום להרוס אותו, אולי הם יבואו למפגש וישכנעו אותנו? כי לדמות וירטואלית אני לא מאמין.

Azazel

New member
אני לא חושב שהם באים לפורום כדי

להרוס אותו. זוהי מחשבה פשטנית. אני חושב שבאים לפורום כדי לקרוא תיגר על הרעיונות שאנשים שהם "דיירי" הפורום מחזיקים. אין לי שום דבר נגד קריאת תיגר. זאת כמובן, אם איננה דמגוגית. אישית, הייתי שמח לראות יותר דיונים וויכוחים בין אנשים ימנים משכילים לאנשים שמאליים משכילים, על הנושא. לאומנים יהודיים, עם לאומנים ערביים, עם אינטרנאציונאליסטים - כולם מנהלים דיונים על מהות החיים כאן, ואיך הם היו רוצים לראות אותה, ואיך הדברים מתנגשים עם או מקבילים לדברים כגון הגיון בריא.
מי שצריך להרים את הכפפה זה הקצוות. במפגש הקודם, אני ושירין היינו השונים היחידים. כולם היו שמאלנים פרווה כאלה
. אז רוב הדיבורים התרכזו באוכל במקום, ועל זה שהקפה בינוני, חוץ מאיתנו, כי אנחנו, אני חושב, ניהלנו שיחה מאוד מעניינת ופורה.

sela v

New member
אתה חושב שאתה יכול לעשות הסכמי

שלום? אתה יוסי ביילין? שירין - האם הצלחת לעורר עניין בפורומים שכנים?

5EDEN50

New member
לא חושבת שמישהו רוצה להרוס דו קיום

יתכן וימינים קיצוניים מנסים לשכניע שלא יתכן שלום. כל אחד מהם מנסה לשכניע ברמה שלו.

סלוניק

New member
קנוניה נגדי, מה?

מהנסיון של שמיים ושלי מהמפגש בשישי האחרון, זה יכול להיות מאוד בעייתי כשהדבר מגיע לתחבורה ציבורית.

סלוניק

New member
הגענו עם אוטובוס אחרון,

אך בשעה מאוחרת יחסית. אם יהיה מפגש בשישי כדאי שיתקיים באיזור המרכז או צפון-מרכז (נתניה, הרצליה, וכן הלאה).

Azazel

New member
לא, מה פתאום קנוניה?../images/Emo98.gif

אפשר גם יום חמישי... אבל אז, אם אפשר, מאוחר. כאילו ב7.

sela v

New member
אני גם מעדיף חמישי

וזה יהיה גם יותר נוח אם יש מישהו שלא נוסע בשבת, ורוצה להגיע.

sela v

New member
באמת שכחתי לשאול אם הגעת בשלום

דרך אגב שמתי תמונות מהמפגש.

nikkey

New member
אשמח לבוא למפגש,ומאד

מקווה שאהיה פנויה ליום הזה. אפשר לקבל פרטים?

למעלה