מפגש פורום

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני חולונית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וזה ממש קרוב לי
אני מגיעה לשם באוטובוס נסיעה של רבע שעה... ואם אלוהים יעזור לי (לא לקחת ברצינות לדתיים שבינינו) אני יוכל לנסוע באוטו של אמ'שלי

DoRiNuS sMiNiA

New member
העדיפויות שלי...../images/Emo3.gif

העיקר שזה לא יוצא על יום שלישי או חמישי...
ואני לא בעד ה-1.1 כי זה הפרק הראשון ואני מעדיפה לראות אותו בשתיים וחצי כי אני במתח מטורף
וגם חן שבשבילי היא מנהלת וגם נפש תאומה (סתאאאאם
) היא לא תבוא...

chen010189

New member
רק לא ב1.1../images/Emo7.gifתנו לי לחגוג יפה בבית.

ובכל זאת לראות אתכם... וחוץ מזה בןבן הכוסון גר בחצי השני של העיר ונראה לי שהפעם הראשונה שאני אפגוש אותו תהיה המפגש הזה... רחמו נא.
(טוב, חדל חן, חדל רחמים עצמיים)

DoRiNuS sMiNiA

New member
כמעט../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

תראי את תמיד דואגת פה לסדר (וגם ביקי כמובן) נראה לי שהתפקיד שלי פה הוא להעסיק אתכם... אם שמתם
אני עשיתי את ההתפקדות החודש (ואולי חודש הבא ופברואר בטוח כי זה החודש שלי
) והשרשורים שאני פותחת... -עוד 15 שנים -מה הייתם אומרים לדמויות -מה הייתם משנים בדמויות ועוד כל מיני שטויות...

chen010189

New member
אני דווקא בעד ה27../images/Emo7.gif

כי... כי... כי... כמה אני יכולה לסוע לת"א. יש לי שם שני מפגשי פורום (אורי וטלנובלה בע"מ כנראה) והם הבטיחו לי בלונים, וכיף ו... לא יודעת. בקיצור, אם זה ייקבע עלתאריך אחר אני באמת מקווה שאני אוכל
אה כן, והבטחתי לנעה (טלנובלה בע"מ, נעה של ה י ם) ליסוע לעפולה לבית קפה (כן, עד שם בשביל בית קפה, ככה זה שגרים אלף מטרים ממך
) וכל זה...וזאת ההזדמנות היחידה שלי לראות אותם קרוב ליומולדת
בקיצור, כשתקבעו תגידו ואני אראה, אני ממש מקווה לבוא

R o n 2 5 6

New member
ביקי בן ליהי ושאר חברי הפורום שעוד

לא ענו, מה העדפות שלכם?

Super Chuly

New member
מפגש פורום!

קודם כל- כל מי שלוקח על עצמו את ארגון המפגש (קודם התחילה ביקי ועכשיו רון)- כל הכבוד לכם! ובגלל שאני צופיפניקית לשעבר (שבט רכ"ס, צופי כפ"ס, הם הכי, הכי סבבה!)- חזק ואמץ! מבחינתי התאריכים האפשריים הם ב-26, 28, 29. בתקווה לפגוש בכולכם! ליהי :)

chen010189

New member
טוב אני רוצה לראות אותך....

אז אני אוותר על ה27, כלומר, ב27 אני במפגש אורי ואז ביום שתבחרו אני אשתדל להגיע.... (חוץ מאם זה יהיה ה1.1, אני לא אגיע)

למעלה