מפגש פורום בוקר טוב לכולם, מה קורה עם מפגש הפורום? מתקיים? אם כן על איזה תאריך סוכם? יום נעים
מ מקוםבלב New member 26/10/05 #1 מפגש פורום בוקר טוב לכולם, מה קורה עם מפגש הפורום? מתקיים? אם כן על איזה תאריך סוכם? יום נעים
V vca New member 26/10/05 #3 מתקיים בשישי, הארבעה בנובמבר אצלי במודיעין עיר העתיד. ומכאן אני קורא למי שיגיע להתפקד כדי שנדע כמה אוכל להכין למפגש הזה נצטרך מיטה נוספת למה שיש כאן ואשמח אם מיטה נוספת תוכל להגיע. אוכל ללא בשר. אוירה של חורף. להביא בתיק בגדים חמים !
מתקיים בשישי, הארבעה בנובמבר אצלי במודיעין עיר העתיד. ומכאן אני קורא למי שיגיע להתפקד כדי שנדע כמה אוכל להכין למפגש הזה נצטרך מיטה נוספת למה שיש כאן ואשמח אם מיטה נוספת תוכל להגיע. אוכל ללא בשר. אוירה של חורף. להביא בתיק בגדים חמים !
V vca New member 27/10/05 #10 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif שימו לב - שינויים בשל שינוי בתאריך מפגש אחר שחלק מבאי הפורום הזה משתתפים בו המפגש של הפורום שלנו יתאחר ויתחיל בשעה 13:00 בשישי ה 4.11 גם ככה חלק גדול מגיע סביב השעה הזו. אשלח פרטים עם כיצד להגיע. ביי.
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif שימו לב - שינויים בשל שינוי בתאריך מפגש אחר שחלק מבאי הפורום הזה משתתפים בו המפגש של הפורום שלנו יתאחר ויתחיל בשעה 13:00 בשישי ה 4.11 גם ככה חלק גדול מגיע סביב השעה הזו. אשלח פרטים עם כיצד להגיע. ביי.
מ מקוםבלב New member 27/10/05 #16 מפגש אצל רחל שלום לכם, חשבתי אולי להגיע גם למפגש אצל רחל ורציתי לדעת מה עלות המפגש.אפשר גם לענות לי במסר. ערב טוב
מפגש אצל רחל שלום לכם, חשבתי אולי להגיע גם למפגש אצל רחל ורציתי לדעת מה עלות המפגש.אפשר גם לענות לי במסר. ערב טוב