מפגש פורום? מה דעתכם על יום חמישי הקרוב?
T tatababa New member 4/10/05 #4 בגלל זה אני מעלה את זה פה כדי שנוכל לתאם זמן ומקום נח למרבית החבר'ה פה..
T tatababa New member 5/10/05 #6 אם הייתי יודע שאני בחנוכה בבית אז בשמחה, אבל אין לי מושג מה קורה איתי שבוע הבא אז חנוכה זה בכללללל..
T tatababa New member 5/10/05 #10 טוב הקיצר לא יודע מה קורה פה בפורום הרדום הזה, אני מאמין שיום חמישי (או שישי בבוקר) אני אהיה בת"א. אם בא לכם לארגן מפגש פורום אז בכיף לילה טוב, רן Xx
טוב הקיצר לא יודע מה קורה פה בפורום הרדום הזה, אני מאמין שיום חמישי (או שישי בבוקר) אני אהיה בת"א. אם בא לכם לארגן מפגש פורום אז בכיף לילה טוב, רן Xx
P p i n g o New member 5/10/05 #17 רן! יום חמישי אני לא בטוח שאני אוכל... יש לי גם רופא, אני צריך ללכת לאוניברסיטה לכמה שעות וכל זה גם לא סגור... אין אפשרות ליום שישי אולי? אפשר לעשות מיני-מפגש-פורום-קיילי-מצומצם!
רן! יום חמישי אני לא בטוח שאני אוכל... יש לי גם רופא, אני צריך ללכת לאוניברסיטה לכמה שעות וכל זה גם לא סגור... אין אפשרות ליום שישי אולי? אפשר לעשות מיני-מפגש-פורום-קיילי-מצומצם!
P p i n g o New member 5/10/05 #18 ../images/Emo41.gif דרך אגב, לא היה לי אינטרנט בימים האחרונים, וגם עכשיו הוא לא משהו... אז אם אני לא עונה פה יש לך את המספר שלי..
../images/Emo41.gif דרך אגב, לא היה לי אינטרנט בימים האחרונים, וגם עכשיו הוא לא משהו... אז אם אני לא עונה פה יש לך את המספר שלי..