נהדר, נפלא יום רביעי הבא, בחיפה, מתאים יש אפילו תקציב כיבוד שיספיק לקפה + שתיה קלה לכל אחד.
M motyka New member 19/9/05 #13 נהדר, נפלא יום רביעי הבא, בחיפה, מתאים יש אפילו תקציב כיבוד שיספיק לקפה + שתיה קלה לכל אחד.
S sela v New member 20/9/05 #24 רוצים לעשות את זה במקום חופשי כלומר למשל על החוף? או שאתם רוצים לשבת בבית קפה?
M motyka New member 20/9/05 #26 בית קפה על החוף? מאחר וצריך להתחשב באנשים עובדים, ייתכן ועבור חוף ים השעה תהיה מאוחרת מדי.
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 20/9/05 #28 סלע, מסוכן להיות ליד הים אני פוחדת שצד מסוים יזרוק צד אחר הימה.
5 5EDEN50 New member 20/9/05 #19 מפגש פורום תודה על ההזמנה, אשמח להשתתף בפגישה של הפורום, הדואר שלי: [email protected] ממתינה לפרטים הנוספים , בנתיים שלום וכל טוב! נאוה.
מפגש פורום תודה על ההזמנה, אשמח להשתתף בפגישה של הפורום, הדואר שלי: [email protected] ממתינה לפרטים הנוספים , בנתיים שלום וכל טוב! נאוה.
S sela v New member 22/9/05 #32 אף חבר מהימין לא חושב שמפגש יכול לעזור לדו קיום? מכיוון שלא שמעתי מאף אחד מכם.
ש שמים כ ח ו ל י ם New member 23/9/05 #36 אקרא יא פחדן, אנחנו מבטיחים שלא לכסח אותך (למרות שלפעמים בא לי פשוט... טוב, עדיף להבליג ).
M motyka New member 24/9/05 #38 הקפה על חשבוני (וגם עוגה אם תרצה) המפגש מיועד להיות מפגש חברתי, ולא מפגש אידאולוגי.
5 5EDEN50 New member 25/9/05 #39 מעונינת להצטרףלמפגש הפורום. מעוניינת להיות במפגש, תעדכנו אותי בבקשה. ח ג ש מ ח ! ! ! עדן
נ נסיך האהבה New member 29/9/05 #40 בוקר טוב לכם רק היום ראיתי את המסרים לגבי המפגש וכמה עצוב לי היה מפגש ? איך היה?? ואשמח אם יהיו עוד ומבטיח לבדוק מסרים ! יום נעים לכולנו וסופשבוע רגוע ושנה טובה לחוגגים
בוקר טוב לכם רק היום ראיתי את המסרים לגבי המפגש וכמה עצוב לי היה מפגש ? איך היה?? ואשמח אם יהיו עוד ומבטיח לבדוק מסרים ! יום נעים לכולנו וסופשבוע רגוע ושנה טובה לחוגגים