מפגש פורום

sela v

New member
מפגש פורום

אז מהיום אני כבר לא בעל תואר מנהל בפורום. עדיין בזמנו העלתי את הרעיון למפגש, ואשמח לקבל תגובות מחברי הפורום לגבי המפגש, אני מתכנן להגיע לארץ בסוף ספטמבר, ואשמח כמה שיותר אנשים יגיעו. סוף סוף נוכל לראות את הפרצופים מאחורי הכינוים, ולא יהיה לנו את נשק הגוגל בשביל למצא ציטטות שכנגד, ונוכל להגיד את כל מה שעל ליבנו. מעניין שהמתנגדים הגדולים למפגש הם אנשי הימין המוצהר שבפורום. אני מקווה שהם יוכיחו אותי, שאני טועה שהמטרה היחידה שלהם היא להרוס את הדו קיום בין הערבים ליהודים בפורום.

אתה חי בסרט

אין פה שום התנגדות מצד איש ימין כמוני לקיום המפגש, אני פשוט לא מעוניין להשתתף בו, מה לא ברור? אין לי שום מטרה להרוס כלום, הכל בדמיון שלך.

sela v

New member
בוודאי שאין לך התנגדות

כי אתה לא יכול למנוע מפגש כזה, אבל המטרה של הקבוצה של הימין פה היא להרוס שיח בין ערבים ליהודים, ע"י הפצצת הפורום עם הטענות שלכם...

sela v

New member
שטותית

אבל רק אם תבואו למפגש תוכיחו שאתם אמיתים ולא דמות וירטואלית.

sela v

New member
כן

יש פה בסה"כ איש ימין אחד, שמשתמש בכינויים שונים.

../images/Emo6.gif את זה אהבתי.

ואח"כ עוד אומרים על השמאל שהוא הזוי, מעניין מאיפה מביאים את זה. בין ההודעות שהכי אהבתי בפורום, אני מקווה שתמשיך עם הקו המשעשע הזה.

אם זה לא יתנגש לי עם דברים אחרים

לא תהיה לי בעיה להגיע, יש תאריך ומקום יותר מדוייק?, אני לא ימין, לא בא להרוס שום דבר, לא שונא ערבים מצד שני לא חיי בבועה. מה שנקבל זה מקסימום "דו קיום" בין קבוצה של אינדיוודואלים מה שלדעתי לא מעיד על דו קיום ולא מעיד על כלום, אני יכול לשבת עם קבוצה של יהודים ולא להסדר איתם בכלל ומצד שני לשבת עם לא יהודים, אנשים מעם אחר ולהסתדר מצויין איתם, דו קיום זה בין עמים.

sela v

New member
עוד אין תאריך מדויק

בטוח שאנו לא מייצגים אלא את עצמנו, אבל עדיין גם זה משהו, שקבוצה של ערבים בעלי דעות שונות ויהודים בעלי דעות שונות נפגשים.

Azazel

New member
כן . כמה שרשורים אפשר לפתוח על זה?

. יאללה, תקבעו תאריך, ואני אשתדל להגיע.

למעלה