מפגש פורום!

מפגש פורום!

אולי נעשה מפגש פורום? תקשיבו, יש עכשיו חופש של שלושה ימים! אולי ננצל את זה ונעשה מפגש פורום ראשון!??? מה אתם אומרים..? מה אני מתה להכיר את כולכם! כל אחד ממכם ממש מקסים! נו מה אתם אומרים?

Miss Nushi

New member
בואו נעשה בחופש הגדול..../images/Emo42.gif

אני למשל לא יכולה בשבועות כי יש טונה דברים לעשות לפני סופשנה ויש חזרות לטקסיום..ויש פה מלא עם מתכונות בגרויות וכל החרא הזה.. עדיף בחופש הגדול, שהוא כבר לא כזה רחוק..ואז לכולם יהיה זמן..

טוב! את יודעת מה? סבבה! לגמרי!

כולם יכולים בחופש הגדול? נ.ב ההורים שלי עכשיו שוט לא בבית ((לשבוע)) הם בחו"ל חח.. היום הם נסעו! ואני מתה להשתולל כבר! חח..! אז חשבתי לעשות מפגש! אבל ת'אמת אני לא יודעת אם הם כל כך ירשו לי! חשבתי ללכת בלי שהם ידעו..! חח..

מה?!?!?!?

אם את לא באה אין פגישה! מה את צוחקת עלי? אני הכי רוצה בעולם לפגוש אותך! בבקשה תבואי! זה כולה יום אחד! בבקשה! בשבילי.. בבקשה! פליז מתחננת!

זוננפלד

New member
אין אין חבל לך על הזמן

ואין שיכנועים. ההורים שלי בכלל אבל בכלל לא מרשים, ואין לי זמן... \:

חנן ויס

New member
אולי נחכה שיהיה את המפגש מעריצים

עם שירי ואז גם זו תיהיה הזמדנות שלנו להכיר אחד את שני.. מה אתם אומרים? הוא אמור להיות במהלך החופש הגדול, בערך בזמן יציאת האלבום.

אפשרי! אבל..

במפגש מעריצים יהיו עוד אנשים! לא רק מהפורום! ולא נדע מי זה מי! וחוץ מזה כולם ירצו לראות את שירי ולא יהיה לאף 1 אפכת מאחרים ((חח.. כמה נראה לי..)) אמ.. ולא יהיה לנו זמן להכיר! לא עדיף שנכיר קודם ואז נלך כולנו גםםםם מפגש המעריצים?

Maimon Girl

New member
יהיה נחמד לעשות מפגש..

אבל באמת עדיף שזה יהיה במפגש מעריצים כי במפגש יותר מעריצים יבואו ויהיה יותר כיף :)

אמרתי! זה אפשרי... אבל כדי קודם...

מפגש משלנו! להכיר אחד את השני ואחר כך במפגש מעריצים של שירי ניהיה כבר ביחד ונראה את שירי ביחד! וכל זה1 זה יהיה יותר כיף לעשות את שניהם!

למעלה