מפגש פורום!!!!

יוסדוס

New member
מפגש פורום!!!!

אהלם חברים!! מה דעתכם על מפגש פורום בפסח?... אני בעד!! מי בעד מי נגד?.. בעד-
נגד-

papal

New member
יש לי רעיון

אולי אחרי המפגש כולם יבואו להופעה של דודי בר דוד ? זה יוצא 25 לחודש- מייד אחרי החג (כלומר יומים אחרי ליל הסדר) יש תחבורה ציבורית-0 זה חון מועד - יום שני בשבוע ההופעה עצמה נגמרת בסביבות 22:30 בערב מה שאומר שיש עדיין תחבורה ציבורית לכל מקום בארץ- ואם ממש יש צורך- יהיה לי רכב עם 3 מקומות למי שגר במרכז... אפשר להיפגש בצהריים- אח"כ מי שרוצה יכול להסתובב בתל אביב לבקר את חבריו וכו' ואח"כ להגיע כולם יחד לתיאטרון תמונע פרטין על ההופעה יפורסמו בהמשך- בכל מקרה אני יגיע לכל שעה שהמפגש ייקבע בו (חוץ מ ה 27- שבו אני מרצה בכנס עולמות 2005 אז אני לא יכול- מי רוצה לבוא לשמוע את ההרצאות שלי?) , אבל זה יכול להיות פנטסטי אם אנשים אחרי זה גם יוכלו לבוא לשמוע את דודי, אם יחפצו בכך, מה דעתכם ?

ענבלושה

New member
../images/Emo45.gif בעד המפגש נגד הרעיון של טל...

סורי פשוט לא מתאים לי כ"כ...

Peach 17

New member
../images/Emo45.gif

כל עוד זה לא ב- 15-17 ולא על הבומבמלה.. ( 24-27) נראה לי...

כתמונית

New member
רעיון מצוין!

אני ואפרת באמת ניהלנו דיונים לאחרונה לגביי מפגש אבל תנו לנו לסיים ללמוד! אנחנו בלחץ אטומי! אבל טל! זה אחלה רעיון!!! ואם כבר דיברו פה על בומבמלה - מי מגיע לבומבמלה?

חברים שלי מופיעים בבומבמלה ../images/Emo13.gif

"טרבין"- רגאיי מצויין. אני לא יכולה לבוא לבומבמלה בכל מקרה...אבל תהני אביה!

Peach 17

New member
אני לא בטוח אלך..

אבל רשמתי את זה כי בטח הרבה ילכו..

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רעיון מצויין. שכל אחד ירשום מתי הוא לא יכול, וננסה לקבוע יום שיתאים לכולם

1Reebok

New member
אני לא יכול בתאריכים הבאים

בין ה-17 ל-21 ובין ה-25 ל-1 במאי (מי אמר אין-חופשת-פסח ולא קיבל?)

Peach 17

New member
וווואווווו אלון!

טוב שאתה לא עסוק כ-ל החופש!!!!! במה אתה כ"כ עסוק אם אפשר לשאול..?

1Reebok

New member
אז בעעע

ימים ראשון-חמישי יש לי שיעורי תגבור, חוץ מביום שני שכבר מתוכנן עליו משהו. שישי הופעה של קורין אלאל בערב, זה יקח לי את היום, תסמכו עלי. שבת זה שבת
ונראה לי גם יש את ליל הסדר. אז יש לי כמה ימים פנויים, עד שמגיע איזה שבוע וקצת לפני סוף החופש, ואז צריך להתחיל לחרוש לבגרות בתקשורת, שיוצאת יום אחרי סיום החופש.

Peach 17

New member
אלון מותק!

קצת נסחפת ללמוד שבוע וחצי.. באמת שאתה לא צריך כל כל הרבה. ובטח לא ללמוד כל היום!! זה או לחרוש 3-4 ימים או ללמוד 3-4 שעות ביום במשך שבוע. אתה לא צריך להסחף. באמת. בכל מקרה אם המפגש כן יצא על אחד מהימים האלה אתה תבוא!!!!!!!!!!!

למעלה