אני בעד
E Evil Beast New member 26/3/05 #23 גבי. כדי שלא יהיה לך עצוב אני אשלח לך תמונה שלי מפורים. אבל קודם כל. יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?
V vaiu New member 26/3/05 #25 טוב מאוד. אני בא בערך שלוש פעמים בשנה לתל אביב, כי זה רחוק שעתיים נסיעה מהבית שלי הפעמים היחידות שאני בא בהן הן חנוכה, פסח (לחגוג ליל הסדר עם סבא וסבתא) והחופש הגדול, אז אני בעד שהמפגש יהיה בסביבות ליל הסדר, כי אז רובנו גם ככה נהיה שם...
טוב מאוד. אני בא בערך שלוש פעמים בשנה לתל אביב, כי זה רחוק שעתיים נסיעה מהבית שלי הפעמים היחידות שאני בא בהן הן חנוכה, פסח (לחגוג ליל הסדר עם סבא וסבתא) והחופש הגדול, אז אני בעד שהמפגש יהיה בסביבות ליל הסדר, כי אז רובנו גם ככה נהיה שם...
B B a m B a m New member 26/3/05 #26 נצל"ש - התמונה שלי בתוך קוטלת ערפדים - זאת אומרת הם פן ( יש לי בכלל שיער מתולתל ) ואיפור כבד.... אבל זאת אני....
נצל"ש - התמונה שלי בתוך קוטלת ערפדים - זאת אומרת הם פן ( יש לי בכלל שיער מתולתל ) ואיפור כבד.... אבל זאת אני....
• ••Raven•• New member 26/3/05 #29 ../images/Emo188.gif../images/Emo99.gif יאאאאמי...!! אהבתי אותך עם פן. ועם איפור כבד. אבל גם בלי
• ••Raven•• New member 26/3/05 #28 ../images/Emo188.gif אוף../images/Emo3.gif נמנמנמנמ....אוקיי. אז נתראה בפסח. אני מקווה.