מפגש פורום!

מפגש פורום!

ידידיי היקרים, יום חמישי, אני שם, אתם שם והדג נחש שם!!!! אז מה אתם אומרים על מפגשון? מתאים? הולך? אפילו רץ? סבבה! כתבו לנו מה נראה לכם, מתי, איפה, מי, כמה, למה ומדוע לובשת הזברה פיג'מה. לילה טוב!

michi5

New member
אני מבינה את הסיבות

אז זה לא שהם משפיעים עליי או משהו... אם באמת לא הייתי מבינה אז הייתי באה

roikeman

New member
אני הדג נחש ואין לי שום חשש לכן

לכן מחרתיים אלך ואקנה לי בנג' חדש
בתל אביב סיטי. גם הייתי בקוקה קולה פלנט וראיתי פקקים רצים על הקירות. תגידי רק איפה נפגשים ויהיה גדול!

מה נראה לי?! שאחלה../images/Emo70.gif

מתי? ביום חמישי איפה? בגני התערוכה מי? כוווווווולנו [כלומר מי שיהיה שם מאיתנו
] כמה? כמה מה? כמה אנשים? מי שיבוא נו! כמה.. כסף? כל מועצה איך שהוחלט! למה? כדי להפגש כאילו דה כזה שיואו וואו.....[?!?!?] ומדוע לושבת הזברה פיג'מה? כי: בבוקר יום א' היא לבשה מכנסיים וחולצה ולא היית מרוצה וחזרה לפיג'מה... בבוקר יום ב' היא לבקשה את בגדי ההתעמלות אבל דבקה בה מיד מחלת העצלות וחזרה לפיג'מה... בבוקר יום ג' היא מדדה סרבל אבל זה היה בגד חם ומסורבל וחזרה לפיג'מה.. בבוקר יום ד' היא לבשה בגד ים ומיד קיבלה מחלת ים וחזרה לפיג'מה.. בבוקר יום ה' היא מדדה שמלה מלמללה ובטרם התרגלה לה, חזרה שוב לפיג'מה.. ובערב שבת, היא ישבה וחשבה אם בכלל כדאי לה, רק ליום אחד!!! לטרוח וללבוש את שמלת השבת... אז היא ישבה וחשבה וחשבה וחשבה וחשבה וחשבהההההההה עד מוצאי שבת.. ואל תשאלי יותר למה הזברה לא לובשת פיג'מה אוקי?!?!?:] יצא עקום, אזמה?! תמותו!

למעלה