מפגש פורום

TheBursar

New member
מפגש פורום

רעיון - אומנם אני חדש פה אבל ממה שאני קורא אני רואה שכולם פה משוגעים (או בדרך לזה) כמוני. אז חשבתי, אולי לארגן מפגש פורום? אבל עוד יותר מטורף! מפגש פורום באילת! מה אומרים?

כבר היה אחד

לא הייתי, אבל נאמר לי שהוא היה מטורף כהוגן (צולבים אנשים) לאילת?! עשה טובה, אני גר בתל אביב... אולי נקבע מקום באמצע?

Spirite

New member
הייתי באה בכיף

אבל אם הוא מתל אביב, איך אני אגיע מאיזור נהריה??

TheBursar

New member
חבל

במקום שאנשים ישקיעו את מיטב כספם וחסכונותיהם, במקום שילוו כספים מהשוק השחור בריבית של 156% או ימכרו את נשמתם לשטן - אנשים מחפשים תירוצים להתחמק מהמפגש פורום באילת.... נו טוב, אני מניח שאפשר לבוא לקראתם ולעשות אותו בת"א או משהו כזה... עכשיו ברצינות - לא מתוכנן אולי איזה מפגש פורום? בפסח או משהו כזה? אני חושב שכמו שאני חדש פה וארצה לפגוש את השאר יש פה עוד כמוני. אז וותיקי הפורום, תחשבו על הרעיון. גלגלו אותו ביניכם ונראה מה ייקרה.

Greebo

New member
אני בעזריאלי ביום חמישי בפורים...

אני וחצי מקהילת האינטרנט הישראלית O0 אם תהיו שם פשוט חפשו הרבה פריקים מטומטמים שהולכים מכות ותישאלו אם הם פרום תפקידים של גיימר... וזה בתנאי שעדיין לא העיפו אותנו משם...האבטחה שם די התרגלה לעשות לנו את זה כל מיפגש... ואחרי זה יש את האנימה קון בירקון...שאמור להיות כיף (תחפושות! או שככה אמרו לי בכל מיקרה P:)

אם באפריל,

מה דעתכם בכנס "עולמות"? וכן, אני חדש- רוצים לעשות מזה עניין?

ויימס

New member
ברוך הבא!

ויחי דירק ג'נטלי. בכל אופן, דווקא שמעתי שיהיה ממש מבאס בכנס, הבאפים והטולקינאים וכל שאר הקבוצות שם עשו מעין חרם אחד על השני והולך להיות מסריח מפוליטיקה ותככים של חובבי פנטזיה ומד"ב. מצד שני, אולי אנחנו נשפר את זה ברוחינו העליזה... אה, ותעשה טקס קבלה!

אפריל! יום ההולדת שלי!!!

אבל אני מעדיף שיהיה בתל אביב כי אני לא בטוח שאני אוכל לנסוע רחוק.

למעלה