מפגש פורום !!!!!

omni96

New member
מפגש פורום !!!!!

אוקי אז ככה...מחר יש מה שנקרא שביתת תלמידים אם זה יהיה אני בטוח שכולם ידעו על זה אז אם יש שביתה עושים מפגש פורום המקום- תחנת רכבת ת"א מרכז השעה- 11 בבוקר (אל תהיו עצלנים זה במקום ללכת לביה"ס) מי שרוצה להגיע שיכתוב באשכול הזה שם, עיר, מספר פלאפון ורעיונות למה לעשות ושיקח מהאשכול את כל המספרי פלאפון שיהיה בקשר עם כל האחרים ונקווה שזה יצליח

omni96

New member
אני

שם: אור עיר: ראשון לציון פלאפון: 050-6536725 רעיונות: -את הדבר הזה שעשו בויוה לה באם עם המשימות והצוותים -לאסוף אנשים מחנויות סקייט או משו...ואז לעשות ג'קאס המוני וזהו לא יודע שגם מי שיכול להביא מצלמה שיגיד

holly shit

New member
זו לא באמת שביתה..

זה כמה ילדים שהחליטו שמחר לא בא להם ללכת לבי"ס אז החליטו לשבות. כולי התפללתי לשביתה הזו, אפילו שמעתי חדשות (יש לנו חרא של מדינה ד"א) לא אמרו על זה כלום! אם תהיה שביתה (אמיתית) אני באה!

זו את שבוחרת לשבות.

אם לא תבחרי לשבות, אני לא יודעת מה יהיה הלאה עם הועדת דברת. כל הרעיון שבשביתה הזו שכל התלמידים מתארגנים, ומוכיחים את יכולתם.

מזה אם זה יהיה?

זו תכנית של תלמידים. אם תחליט לא לבוא, לא תבוא.
מי שרוצה מס' פלא שיפנה אליי במסרים ואני הדר רעיונות? ג'קאס תביאו תחפושות, כל מה שיש בבית. אוכל..דברים מגעילים, הכל. אממ תחנת רכבת? הייתי מציעה להפגש בעזריאלי-מקום מרכזי בגג..משם נלך לאן שנלך.

פפפפפפפפפאאאאאאקקקקקק!!!!!!!

אני לא יכולה לבוא!! תצלמו את מה שאתם עושים ותעלו את זה איכשהוא... שיו אני מתה לבוא... איזה כיף לכם!!. וווווווווואאאאאאאאאאאאא (בוכה).......וווואאאאאאאאאאאאאאא........

לדעתי סתם בול../images/Emo93.gif

למרות שבכל מקרה אני לא אוכל בחיים להגיע למפגש -רחוק מידי...

עכשיו בלי קשר למפגש

בבקשה תשבתו! זה כלכך חשוב ואין לכם מושג עד כמה! כל בנאדם יחיד שלא ישבות ישפיע לרעה בצורה שלא תאמן.. באמת! כדי להראות להם מה אנחנו יכולים...שלא יעשו ת'תכנית המעפנה הזו שדופקת את כולם בתחת

koskos2

New member
sorry אבל אנ'לא יכולה לבוא!

יש לי בגרות.... ורציתי לשבות! תסריטו או תצלמו ושימו את זה בפורום או במקום כלשהו כדי שאוכל לראות!!! תהנו..........

אוקיי חשבתי ו..

לשבות יום אחד זה די מטוטמם גם הרוב לא שובתים בכלל יעני *אנחנו לא באים יום אחד* והשפענו על מערכת החינוך אני לא חושבת שאפשר לקיים מפגש פורום ככה אני אומרת נעזוב את זה לתאריך אחר..אף אחד לא יכול.

omni96

New member
כן גם אפחד לא הגיב על זה

מסתבר שכל הותיקים למיניהם לא נכנסים כל יום או שכן בכל מקרה זה היה עיתוי מאוחר מידי

למעלה