מפגש פורום

מפגש פורום

מפגש באולם באולינג בת"א על כוס קפה ומשחק ביום שישי בתאריך 4.3 .בסביבות שעה 11.00 . יש גם סנוקר ומשחקי מכונה. היתי בביקור היום בשעה 12.00 והיה פנוי. פשוט נהדר. מגיעים: יפעת BuMe חייל 20 וחצי 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 moribat גוּזיד מיקום - פרטים בשבוע הבא. וישלח במסרים.

תיקון- שלא יתלוננו עלי

מפגש באולם באולינג בת"א על כוס קפה ומשחק ביום שישי בתאריך 4.3 .בסביבות שעה 11.00 . יש גם סנוקר ומשחקי מכונה. היתי בביקור היום בשעה 12.00 והיה פנוי. פשוט נהדר. מגיעים: יפעת *2 BuMe חייל 20 וחצי 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף *2 hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 *2 moribat *2 גוּזיד קוקו 28 rosmarin 18 איש מיקום - פרטים בשבוע הבא. וישלח במסרים.

מי שמתלונן פטור מתשלום ../images/Emo8.gif

תודה על שהלכת לבדוק את המקום ועל שאתה מארגן לנו אחלה מפגש!

מפגש פורום- עידכון

מפגש באולם באולינג בת"א על כוס קפה ומשחק ביום שישי בתאריך 4.3 .בסביבות שעה 11.00 . יש גם ביליארד ומשחקי מכונה. היתי בביקור ביום שישי בשעה 12.00 והיה פנוי. פשוט נהדר. מגיעים: יפעת *2 BuMe חייל 20 וחצי 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף *2 hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 *2 moribat *2 גוּזיד קוקו 28 rosmarin לילה שלי היחידה 19 איש מיקום - פרטים בשבוע הבא. וישלח במסרים.

love410

New member
בוקר אני מזה מבואסת עליכם

עם כל ההתארגנות הזאת מכיון שלקחתם לי את הכיף בארוח בני לא יזכה להכיר אותכם מכיון שיש בית הספר וזה יום שישי יום של שבת ופשוט קמתם וקבעתם עובדה ולא סליחה עליזה ולא כלום ודחקתם אותי החוצה וזה לא פייר ועם כל ההתארגנות שלכם נתתם לי להרגיש מה זה לבד ולא לוקחים אותי ואת בני בחשבון וחבל שככה זה מראה אולי שאולי אנו לא נחוצים אצלכם בפורום ואנו לא רצויים אוקי אני אישית נפגעתי ועכשיו גם אני צריכה לספר לבני שאתם לא תבואו מכיון שהחלטתם אחרת הכי שהכנתי אותו וכבר התכוננו בכיף לארח אותכם אז שיהיה לכם שבת שלום.

תגובה של לימור לעליזה

(שורשר בטעות במקום אחר) עליזה יקרה, בשום צורה לא התכוונו לפגוע. הרבה מהאנשים בפורום עובדים וחוזרים הביתה בשעות אחרי צהריים המאוחרות. שלא לדבר על כאלו שבאים מרחוק, שהם מאוד מוגבלים מבחינת חזור הביתה,ובחושך. מתי עידן שי מסיים את בית הספר ביום שישי? ב-12? אני מבטיחה לך, גם מניסיון קודם, שהמפגש יתחיל אחרי 11, עד שיופיעו אנשים.תבואו את ועידן שי, ובהחלט נזכה להכיר אתכם. מלוא הערכתנו נתונה לך ותודתנו על שפתחת את ביתך בפנינו. ובהחלט נשמח אם ההזדמנות הזו תחזור שנית בעתיד. בשל אילוצים, יום המפגש עובר ליום שישי. לא היית רוצה להתארגן, לצפות, ואף אחד או מעט היו מגיעים ביום רביעי, נכון? אז תעשי בבקשה מאמץ להגיע אחרי שעידן שי מסיים את בית הספר? ואת בהחלט רצויה פה, ותמיד! אל תיקחי את זה אישית! זה פשוט בגלל העבודות שלנו, והמרחק.אין לזה כל קשר אלייך. באהבה..

אני מגיעה ביום חמישי והיה לי ברור ש

אנחנו נפגשות. יום רביעי לא התאים להרבה אנשים ולכן היום הוזז ליום שישי, אני מאמינה שגם עידן שי יהנה מבאולינג. חבל לי שאת מבואסת, לא היתה כוונה לבאס או לגרום לך להרגיש לא רצויה באיזושהי צורה, בוודאי שלא בודדה
זו היתה מחווה מאוד יפה מצידך אבל היא לא הסתדרה , בכל מקרה את היית היחידה שפתחה את הבית שלה ואנחנו לא שוכחים את זה
ניפגש נדבר יהיה בסדר!!! חיבוק

ל-love410 ולכולם

יש פה חוסר הבנה, השירשור הזה הוא השלישי בנושא. בשירשור הראשון הבענו את התנצלותנו. רשימת האנשים נוצרה מהכרזה של אנשים בשירשורים הקודמים שרצונם לבוא, ולכן גם את מוזמנת, רק תודיעי ותתוספי לרשימה.

הסבר נוסף

מיפגש פורום במטרתו להוסיף אנשים חדשים למיפגשים, כולל ילדים. מיקום למיפגש רצוי שיהיה במקום פומבי ומרכזי שיתן הרגשת נוחות וביטחון לבאים. מקום קל לגישה לתחבורה ציבורית ופרטית, ובשעות נוחות לרובנו.

חייםלוי

Member
מנהל
הנה את ברשימה. אל תדאגי אנחנו נשלח

מסרים אישיים לכל חברי הפורום כמה ימים לפני המפגש עם פירוט איפה בדיוק.

M י ר ב

New member
אבוא כדי לראות אתכם...../images/Emo24.gif

אני גרועה בבאולינג, ולצערי זה לא מקום שאפשר להיות עם כולם...
אלא אם כן אתם מתכננים גם לשבת באיזה מקום אח"כ, מקום קרוב, ולזה צריך להזמין מקומות.

למעלה