מפגש פורום

היי 1 מ../images/Emo24.gif

עכשיו את מכירה גם אותי, הגבתי לך

אוגי 22

New member
אם זה מעודד אתכם

גם אני חדשה ואני ממש מקווה שהכל יסתדר ואוכל גם אני להגיע למפגש הזה :)

אין כאן חדשים וותיקים...

חיים התקין משהו בפורום שהופך את מי ששולח הודעה פעם אחת לוותיק! אין לאף אחד פריבילגיה של חדש או וותיק. אם יש למישהו מאזור מרוחק בעיית לינה, אפשר לפתור אותה, צרו קשר דרך מסרים.

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo13.gif אצלנו לא קיים המושג חדש או ותיק

ותיקים יש רק בהגנה וכידוע הארגון הזה כבר מזמן נעלם.

dikla528

New member
גם אני חדשה פה ../images/Emo6.gif

יש מצב שמישהו פה מסביר לי איך הולך בדיוק הפגשים האלה? איפה הם ואיך היה במפגשים הקודמים???

BuMe

New member
וואי זה נשמע מאגניב../images/Emo45.gif

אבל אני די לא מבין איך זה ילך משהו יכול לספר מה היה במגש האחרון שהיה ? קצת לספר לחדשים מבינינו מה עושים במפגש כזה ? מי האנשים שבאים למפגש כזה ? גילאים וזה.. תודה

אז מה קורה במפגש?

אני היתי בשני מפגשים - קבענו בבית קפה, פעם במיגדלי עזריאלי ופעם לחוף ים ת"א. קבענו לשעה שתאפשר לאנשים להגיע מרחוק ולהספיק להגיעה לרכבת בזמן, ופטפטנו. נכחו מכל הגילאים, היה ביקור קצר של ילדה בת 4 אם אמא. ילדה בת 13 , בני 17 ,חיל בן 20,בת 22, וכך הלאה עד כ-50 . הגיעו כ-10 עד 15 איש. ונקוה ליותר. כל אחד תוך כדי השיחה מציג עצמו, והנושא המשותף די מעסיק ועובר לעורך כל הפגישה. ולמעשה הזמן רץ, והופ עברו 3 שעות. כולנו מתמודדים אם האפילפסיה ולא יוצא לנו להפגש עם מתמודדים כמונו, והמפגש מאוד מסקרן ומענין. הפעם אולי יהיה גם עיסוק נוסף מישחקי באולינג או סנוקר. הייתי אמור ללכת ביום שישי כדי לראות את הצפיפות בשעות הנידרשות ולא הספקתי , אז בשבוע הבא.

סיכום בינים- מי באים

יפעת BuMe חייל 20 וחצי 1מ היחידה חייםלוי דינה רשף hashy אוגי 22 M י ר ב אבא של אפי17 moribat זה מתחיל מצוין

למעלה