מפגש פורום

מפגש פורום

אני רוצה להודות לעליזה על המון רצון טוב, אבל ניראה לי שיום רביעי קצת בעיתי . ואבקש לא לכעוס עלי על הצעתי הבאה. היתי רוצה להציע להפגש באיזה אולם באולינג בת"א על כוס קפה ומשחק ביום שישי בתאריך 4.3 . אשמח לקבל תגובות, בעיקר מהחדשים שלא הספקנו להכיר אותם. אפשרי גם במסרים. כולל הצאות נוספות לנקודת מיפגש, ואלה עדיף במסרים.

moribat

New member
אחלה!!! אני בעד!!!!

גם מבחינת המיקום, ובהחלט מבחינת הזמן... אלא אם כן זה אפשרי מבחינת עליזה היקרה לארח אותנו בשישי.. אבא של אפי, יש אולם באולינג בתל אביב? על כל מקרה, באמת המון תודה על הנכונות של עליזה לפתוח את ביתה בפנינו. גם אם לא ייצא הפעם, אני בטוחה שיניו עוד הזדמנויות..

dikla528

New member
../images/Emo160.gif אני בעד

אני בעד יום שישי כי בשאר הימים אני לומדת זה טופ ה4.3 =] אבל.. אם בא לכם .. לכיוון הגולן.. זה יכול להיות מאוד נחמד.. חח אפילו קרית שמונה או משהו..=]

אני נשארת במרכז כל סוף השבוע

אם נפגשים בשישי, אם את מגיעה מהצפון הרחוק תתארגני לישון גם את. אם יש בעיה , צרי קשר במסרים בבקשה. (כנ"ל לכל מי שמתכוון להגיע מרחוק ויש לו בעיית לינה)

חייםלוי

Member
מנהל
בתור חצי ירושלמי אני יכול להעיד על

הקור. אפילו שלג ירד ועוד ירד.

dikla528

New member
חח אצלנו יורד 10 דקות בנסיעה מהבית

אבל בישוב עצמו לא יורד.. אבל קר פה למרות שאין פה שלג חח

אוגי 22

New member
עם כל הרצון הטוב

יום שישי קצת בעייתי, מבחינתי בכל אופן, זה יהיה מוגבל בשעות כי אני גרה בנשר ולא רק שאצטרך להספיק לרכבת לחיפה, אצטרך גם להספיק לאוטובוס בנשר, כך שהכל תלוי בשעה שאתם מתכננים את המפגש.

אוגי 22

New member
ובקשר להצעה לישון אצל מישהו

זה בעייתי מבחינתי כי אני חייבת לתת משמרת או שישי או שבת, ככה ש.........

hashy

New member
אני אוכל לקחת אותך לחיפה, אני בטח

אבוא עם האוטו...

חדשה

הי לכולם, אני דיי חדשה, ואני לא יודעת בדיוק מה אתם עושים. קצת מלחיץ אותי לשמוע שכולם מכירים את כולם, אבל אני ממש לא מכירה אף-אחד... מי זאת שושי? מה קורה? מי ניפגש? איפה? מתי? 1מ היחידה

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif זה שאנשים

מכירים זה מכיוון שהם כבר בפורום די הרבה זמן וגם היו כבר כמה מפגשים. אבל יש לנו גם חדשים כאן וגם הם מוזמנים, כמובן למפגש שיהיה בחודש הבא. על מקום המפגש וזמן מדויק יישלחו מסרים אישיים לכולם.

היי שוב

נראה לי שאנחנו מכירים, לא?! שלחת לי בעבר תגובה לשאלה ואמרתי לך שתשמור על עצמך. אז אני יכולה לומר שאני מכירה אותך תודה

למעלה