מפגש פורום...

omni96

New member
מפגש פורום...

טוב אז יצאתי לתחנת רכבת וכשהגעתי כבר רוב האנשים היו שמה...הרבה הבריזו כרמן...כי היו לה שב נו באמת...ונופר...:\ אז עד שהשאר באו החלטנו לקשור את עצמו באזיקים...היו שתי זוגות של אזיקים ואיכשהו הסתבכנו שמה הצורה שלא יכלנו לצאת ממנה כל כך ואני בכיתי מרוב צחוק זה היה כל כך מסטול...ואז הגיעו דוב דובה ובן והתחלנו ללכת בת"א...הגענו לגולדה ולא ידענו מה לעשות...וגם אז פגשתי את דנה ורונה...טוב אז הלכנו למקדונלדס אכלנו והלכנו לחנות האוזן השלישית...בדרך עשינו משחק כזה בצומת שכל פה שיש רמזור ירוק צריך לרוץ למדרכה שממול...משו שנראה כמו בייסבול כזה...ואז הלכנו לעזריאלי והרכבת שלי בדיוק הגיעה אז עליתי עליה.... לא יודע שכחתי הרבה דברים אהה כן גם קיבלתי דיסק מתנה מאיזה אחד שמכר אותם ב-10 שח משו מחאתי אנערף

BiAAcH

New member
היה די נחמד במפגש...

דנה וקרן אני כועס עליכן!!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif בחרת?

אוי אור אפשר לחשוב מה עשיתי! לא יכולתי לבוא! זה לא שלא רציתי לא יכולתי!! אני מצטערת!! נו די כבר! אין לך מה לכעוס עליי!! נו די אתה לא מבין את זה..היה לי שיעור פרטי וגם מלא מלא ש.ב ולא היה לי זמן... אימא הכריחה אותי לעשות כי הייתה אסיפת הורים לפני החופש והמורה שלי אמר לה שאני תלמידה גרועה ומופרעת..מאז היא כמו שוטר עליי.. אני מצטערת אור באמת..:( בבקשה תסלח לי

אוי היה חזק כל כך!!

באמצע התחלנו קרב מוחטות.. כל פעם שסתם היינו קרובים כולם .. אז מישו בא עומד באמצע יורק למעלה וכולם בורחים חחחחח והיה איזה קטע שצילמנו באיזה פארק אחד.. רואים את בן וחומי הולכים ליד איזה קבצן שישן באמצע עם שק"ש ואז מתמתחים ושוכבים לידו.. ואז בן עם כל הטאקט שבעולם עומד מעלו וצועק משו כמו "קום כבר!! עכשיו 12 בצהריים כבר!!!" אני נקרעתי מצחוק!!

bobby6killer

New member
לא נכון

היה כבר 6... השלאפשטונדה שלו כבר הית אמורה להיגמר מזמן...חצוף! וכן היה גדול

אהה.. אין כל כך תמונות חחח

אף אחד לא הביא מצלמת סטילס. וגם תאחלס לא צילמנו כל כך הרבה וידיאו.. אבל עדיין .. חבל שלא הייתם!! חה חה! חחחח לא סתם... זה מלמד אותך שפעם באה כן תבואו!! זונות!

mmmmm

Over rocks and trees and sand Soaring over cliffs And gently floating down to land She proudly lifts her voice To sound her mating call And soon her mate responds by singing Caw Caw Caw Come with me Lesbian Seagull Settle down and rest with me Fly with me lesbian seagull To my little nest by the sea With me that's where you belong with me I know I can be strong when you're with me She skims the water At the new time to seek Her fish and she emerges With one squirming in her beak She plays among the waves And hides between the swells She walks the beach at twilight Searching for some shells Come with me Lesbian Seagull Settle down and rest with me Oh fly with me lesbian seagull To my little nest by the sea With me that's where you belong with me I know I can be strong when you're -- you're with me And in the evening As they watch the setting sun She loooks at her as if to say The day is done It's time to find their shelter Hidden in the dunes And fall asleep the Music of the moon You and me Lesbian seagull You just watch the world oh my Just you and me lesbian seagull Side by side with me 'till we die ('Till we die) You and I We can make it if we try Our love will keep us flyin' high Until we die...

מהסרט של ביוויס ובאטהד

שקניתי את הפסקול כשהיינו באוזן השלישית. יש את השיר הזה שם בסוף הדיסק, כשבסופו שומעים את ביווס ובאטהד יורים בציפור וצוחקים כמו אדיוטים (טוב נו, הם אדיוטים) .]

holly shit

New member
חחח נשמע טוב..

אני בהתחלה תיכננתי לבוא אבל אז אותו יום לא היה לי הכי חשק והייתי לחוצה על זמן אז..לא משנה. בוהנה ליטפתי נמר!! וגם נכנסתי לכלוב של בת יענה ולקחתי לה ביצה והיא כמעט רדפה אחרי, חח זה היה נורא מפחיד! ומצחיק!! ידעתם שמביצה כזו אני יכולה לעשות 36 ביצים. יאללה אני מזמינה את כל הפורום לחביתה ענקית!!

SAMAR

New member
חביתה מקושקשת!

נמר? ליטפת נמר? גררררררר...מתה על נמרים! גם אני ליטפתי נמר! אין כמו נמרים...איפה ליטפת? איפה נכנסת לכלוב של בת יענה???

holly shit

New member
באמת אין על נמרים!!

גררר...הייתי בגן חיות שדוד שלי עובד שם והוא לקח אותי לכל הכלובים של החיות ונחשים וכאלו..והוא התערב איתי שאני לא אכנס לכלוב של הבנות יענה ויקח להם ביצה, בטח שנכנסתי!! בטח עכשיו יש כאלו מהפורום שחושבים "אבל היא אמרה שהיא פחדנית ידה ידה ידה.." טוב נו התגברתי על זה, בענק!

למעלה