מפגש פורום חנוכה יום ראשון 12.12.04 שעה 3 בצהרים תחנת רכבת מרכז-סבידור מה עושים לא בטוח מי יכול???
O omni96 New member 14/11/04 #1 מפגש פורום חנוכה יום ראשון 12.12.04 שעה 3 בצהרים תחנת רכבת מרכז-סבידור מה עושים לא בטוח מי יכול???
N N o v o c a i n e New member 14/11/04 #2 אמממממ רכבת מרכז-סבידור? הא? מה? איפה? ב12.12 אני בתלאביב (מי בא לעבד ודיסוננט?)...
N N o v o c a i n e New member 15/11/04 #4 עזריאלי? אוניברסיטה? תחנה מרכזית? איזה מהתחנות רכבת הכוונה?
N N o v o c a i n e New member 15/11/04 #6 אם אתה אומר... טוב אני יברר מי מה איפה ולקראת המפגש ייקח טלפון של מישהו מהפורום כבר בשביל למצוא אתכם
S sweet 666 New member 15/11/04 #9 יאללה, נעשה שרשור טלפונים... זה מותר בכלל..? טוב, לא חשוב.. 0546351306 (גיא, כתבתי אותו נכון?) קיצור, זאת אני, אנה. נא לא להתקשר בשעות שינה ואוכל.זה מסכן את בריאותכם. תודה.
יאללה, נעשה שרשור טלפונים... זה מותר בכלל..? טוב, לא חשוב.. 0546351306 (גיא, כתבתי אותו נכון?) קיצור, זאת אני, אנה. נא לא להתקשר בשעות שינה ואוכל.זה מסכן את בריאותכם. תודה.
A AdShEaTaKoRe New member 16/11/04 #12 חחחחחחחח דובה!!! שחטת אותי... עכשיו את מתכוונת גם לאכול אותי? טוב קודם לפשוט לי את העור, לקרוע חתיכה וחתיכה... פיייי כמה חתיכות אני אללה אורגיה!!!!!!!!!! הקיצור אני בבית ומשעמם לי מאוד!!!!!!!!!!!
חחחחחחחח דובה!!! שחטת אותי... עכשיו את מתכוונת גם לאכול אותי? טוב קודם לפשוט לי את העור, לקרוע חתיכה וחתיכה... פיייי כמה חתיכות אני אללה אורגיה!!!!!!!!!! הקיצור אני בבית ומשעמם לי מאוד!!!!!!!!!!!
T the blueballs reven New member 20/11/04 #21 ילד גטו וורשה שכמוך אם אנה תאכל מישהו זה אותי לי לפחות יש טיפלה(המווווון)בשר בגוף... בניגוד אליך בייבי...אתה יודע שאני אוהב אותך מקלון אוזניים מתוק שלי
ילד גטו וורשה שכמוך אם אנה תאכל מישהו זה אותי לי לפחות יש טיפלה(המווווון)בשר בגוף... בניגוד אליך בייבי...אתה יודע שאני אוהב אותך מקלון אוזניים מתוק שלי
J Jackass Girl New member 15/11/04 #8 ../images/Emo58.gif אני שם ד"א כולם.. עוד 4 ימים יש לי יומולדת!! חע!
N N o v o c a i n e New member 15/11/04 #11 זה חופש והידד, ביררתי איזה מהתחנות רכבת זאתי, האוטובוס מעפולה לתלאביב עובר שם, אני יגיע למפגש. יש אנשים שיסעו איתי מהמפגש להופעה בבארבי באותו ערב?
זה חופש והידד, ביררתי איזה מהתחנות רכבת זאתי, האוטובוס מעפולה לתלאביב עובר שם, אני יגיע למפגש. יש אנשים שיסעו איתי מהמפגש להופעה בבארבי באותו ערב?
N N o v o c a i n e New member 25/11/04 #29 הנה http://www.metalist.co.il/actionprivate.asp?id=94 ביום למחרת יש מפגש ישרא בצהריים, תישארי גם עד אז לארח לי לחברה?
הנה http://www.metalist.co.il/actionprivate.asp?id=94 ביום למחרת יש מפגש ישרא בצהריים, תישארי גם עד אז לארח לי לחברה?
J JACKASS 4 LIFE New member 16/11/04 #13 לא בטוח שאני אגיע סיכוי טוב שזה יוצא לי על יום סימולציה של יום סיירות. באסה.