דנה את באה!
ה ה אורחת New member 17/11/04 #15 שאלה, שאלה, שאלה... ../images/Emo13.gif היי לאנשי פורום ג'אקאס דבר ראשון ול CKY כמובן דבר שני, איך אני יכולה לדעת, את התוכן שישודר בכל פרק בג'טקטס מראש, אתם מבינים, פשוט לא כתוב אף פעם פירוט על הפרק וככה אני לא יודעת מה יהיה, ודרך אגב יש שידורים חוזרים? או שזה הכל פרקים חדשים כל הזמן?
שאלה, שאלה, שאלה... ../images/Emo13.gif היי לאנשי פורום ג'אקאס דבר ראשון ול CKY כמובן דבר שני, איך אני יכולה לדעת, את התוכן שישודר בכל פרק בג'טקטס מראש, אתם מבינים, פשוט לא כתוב אף פעם פירוט על הפרק וככה אני לא יודעת מה יהיה, ודרך אגב יש שידורים חוזרים? או שזה הכל פרקים חדשים כל הזמן?
B BiAAcH New member 17/11/04 #16 אממ, מראש את לא יכולה לדעת..... כי, לא יודע, יס/הוט הם אומואים, ואין פרקים חדשים, יש שלוש עונות, ז"א בערך 24 פרקים כל הזמן חוזרים על עצמם...
אממ, מראש את לא יכולה לדעת..... כי, לא יודע, יס/הוט הם אומואים, ואין פרקים חדשים, יש שלוש עונות, ז"א בערך 24 פרקים כל הזמן חוזרים על עצמם...
H holly shit New member 17/11/04 #17 יהה!! אני באה.. כמעט בטוח, אפילו יש מצב שאני אבטל עבודה בשביל זה.
A ANSUM Y New member 21/11/04 #24 אני חדש פה בפורום תגיד לכולם שיבואו להכיר אותי המפגש הזה בדוק יהיה? ומה יהיה שם?