מפגש פורום!!!!!

BiAAcH

New member
מפגש פורום!!!!!

טוב שמעו, זה לא הולך ככה, עבר חודש וחצי של חופש ולא עשינו מפגש פורום!!!! וזה באמת יהיה מבאס אם נסיים חודשיים (וחצי בשבילי) של חופש בלי מפגש, אז יאללה, ב-26 יש אצל חומי מסיבת רוק קטנה, אתם מוזמנים לבוא (ואנה מחייבת אותכם לבוא) אבל מי שבא שיביא קצת כסף בשביל כל הכיבוד שיהיה שם... אבל חוץ מזה, חייבים לעשות איזה מפגש פורום גדול וטוב כזה בת"א, ושכולם יגיעו אליו!!! אז יאללה!! רד צ'יקס, מתי אתה עולה לאיזור?? מתי נגמרים לכולכם המבחנים?! ודנה, אל תשכחי שאמרת שתבואי!!! אז יאללה כולם!! תציעו תאריכים!!!

holly shit

New member
יאלללה הגיע הזמן..

אצלי כמעט כל זמן טוב ואפילו התחלתי היום חוג ציור אז תגידו לי מזל טוב (לא קשור סתם אני סתם רוצה שיברכו אותי). ובאמת חייבים להיפגש אי אפשר להעביר את כל החופש הגדול בלי מפגש.

omni96

New member
ב-24 אני במפגש אחר אז לא

אבל ב-26 אצל חומי כולם לדעתי יהיה טוב ת"א סתם מעצבן אני אומר extreme-humi humi-fest rock agaist humi סוף סוף חומי 438957845

VVEE MAN

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני צריך להראות לכם את הריקודים שלי

sweet 666

New member
אוווו..אז אנחנו חייבים לארגן אצל

חומי מוט חשפנות..נו..המקל הזה שהרקדניות מסתובבות סביבו...

sweet 666

New member
אפשר לשלב ביניהם,לא?

במיוחד כשמדובר ברד צ'יקס השקסי שלנו... אין דבר כזה- "ארבל רוקד ונשאר לבוש." פושע.

VVEE MAN

New member
פחחחח

אחרי שתיראי אותו תביני שאי אפשר לשלב בין הריקוד לחשפנות זה לא הולך

נו אז זהו!

מה הבעיה מפגש אצל חומי ב26!! לפי דעתי זה אחלה.. וצריך למהר למה עוד שבועיים ביצפר!! (מצטער שביאסתי חח)

אבל אז בן יראה אותי.

.. סתם. איפה בדיוק זה "אצל תומי"? לא מכירה מקום זה. תפרט.

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif לא יכולה ב-26....

26 אני מסיימת ת'קורס במתמטיקה ואז ב-27 יש לי מבחן מעבר.... כן כן אני דפוקה במתמטיקה... ואנ'לא יכולה..סורי... אבל ב-28 יש מסיבה בג'י ספוט בת"א...זה יוצא יום שבת... אז אולי נארגן לשם משהו... אם בא לכם...

omni96

New member
כרמן להזכירך...

לא כולנו גרים בת"א וזאתי די בעיה לבוא ביום שבת

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אור להזכירך...

אמנם לא כולכם גרים בת"א אבל בימי שבת יש רכבות מ-22:00-23:00 בערך! וזאת השעה של המסיבה פחות או יותר

Sonata Arctica1

New member
ולהזכירכם!

יש דבר שקוראים אותו "מוניות שרות" תיפגשו כולם בת"א ותבואו ב"מונית שירות" ויצא לכם אחלה מחיר..

ולהזכירכם

אני לא מתכוון לסוע באיזה 10 בלילה לת"א ולחכות לבוקר של מחרת בשביל רכבת או מונית שירות (כי אין באמצע הלילה כלום.. בדוק!) ואחרי זה ללכת לחתונה של אחותי.. אז מי שבא להיות בת"א עד אור הבוקר בסבבה.. אני בעד שנלך למסיבה של חומי.. מי שיכול שיגיע מי שלא לא

למעלה