****מפגש פורום****

danihell7734

New member
****מפגש פורום****

יאלה אנשים,בואו נתחיל להריץ את העניין. כל אחד שייתן תאריך בשבוע שבועיים הקרובים,ואז נחליט כולם ביחד. שעות: שעות הכי טובות לדעתי זה או אחרי צהריים,או מ12 אחת ככה עד הערב. מיקום:הדשא מול תחנת רכבת צפון בת"א,איפה שהיה המפגש פעם קודמת. לדעתי כולם צריכים לבוא,לפחות אחד מכל קבוצה,מקווה שתהיה היענות... יום טוב,וaxe לכולם.

PernaLonga

New member
יום שלישי

הקרוב... כמה שיותר מוקדם נתחיל... יהיה לנו יותר זמן בדשא כל מי שמתכנן להגיע שיגיב פה

PernaLonga

New member
יפה אני רואה ביקוש ענקי למפגש

עד עכשיו באים אני ודניאל וחברה אנחנו יכולים להפגש בבית כנראה שאנשים פה לא רוצים. אז אנחנו נפסיק לנסות

danihell7734

New member
אז נדחה בשבוע וחצי,ובכלל

מתי שנוח לך(או כשתהיה בחולון ובא לך לבוא) רק דבר כי אני ממש רוצה שיגיעו יותר משני אנשים ולא רק אנשים מקורדאו המטרה של המפגש הזה בשבילי היא לשבור את הסטיגמות עלינו עליכם ועל כל קבוצה בארץ ולהוכיח,שסך הכל לא משנה מאיזו קבוצה,וגם אם לפעמים הסגנון אחד של השני לא נראה לנו,אנחנו קפואריסטים,ואנחנו יכולים לשחק,ולהתאמן ביחד,בלי שום קשר למחלוקות בין המאמנים שלנו. אז תגיד לי מתי אתה יכול,ושדניאל תגיד מתי לה נוח,ושאבי יגיד מתי יש לו חופש והוא רוצה לבוא,ואסקובה,ורפוליו,וצ'יקלצ',ופרנה וכל מי שרק רוצה ויכול. ותאמינו לי שאם זה יאורגן טוב,כולם יהנו מזה(כיא חרת הם פשוט יקבלו ביריבזדה לפנים עם הגונגה של פרנה
). אז יאללה חברה,דברו איתי... ומי שרוצה להוסיף אותי לאיציק או למסנג'ר לגבי פרטים או משהו לא יודע..: icq:170307313 msn:[email protected]

Escova

New member
דניאל...

בשביל ההתחלה... זה אשקובה...
עכשיו, אני אישית לא יכול להפגש עם שומדבר החופש הזה, כי אני עובד עד סוף החופש... מצטער... עכשיו... אתה רוצה ארגון רציני... אז תעשה את זה רציני... לפורום נכנסים פעם בשבוע, (ולמה כבר הסברתי בדיוק כאן...) ואת ההודעה הזו, ראו אולי 5-6 קפואריסטאס... אז למה ציפית ? הצעה ידידותית, תעשה סקר שוק... תפנה לכול מי שאי פעם ביקר בפורום הזה, ותשאל אותו, אם מפגש יעניין אותו... אחרי שתקבל את כול התשובות, משום תמשיך... עדיין עם המסרים הפרטיים... כי לשלוח מעטפות לדואר, עדיף מלצעוק בכיכר העיר...

למעלה