מפגש פורום

ערן1987

New member
מפגש פורום

אני חושב שאני מוכן לזה פיזית.. ונפשית בא לכם לתכנן איפה? מה? כמה? למה? מדוע? מתי?

ממש בכיף!

מוכן לזה פיזית חחח
האמת שאני מתה ליראות אתכם כבר! ראיתי את שירה באיזה 2 תמונות שהיא העלתה פה לפורום בפורים , למישהו פה גם יש תמונה? אם כן שיעלה , ושירה כבר העלתה את הרעיון , ולי אישית נח בסוף אוגוסט , והכי נח נראה לי ליקבוע בת"א או ירושלים

ערן1987

New member
אני חושב שבת"א הכי טוב

כי זה הכי "באמצע" והכי נוח להגיע לשם.. וגם כי לא ירשו לי לנסוע לבד לירושלים
אבל מה נעשה? שלא סתם נשב באיזה מקום כמו טמבלים

shiray

New member
סוף אוגוסט זה אחלה!

אני חוזרת ומזכירה שאני רק לא יכולה מה-3 עד ה-24 באוגוסט... והאמת שאני נראית בתמונות מפורים כ"כ שונה מאיך שאני נראית ככה... ועוד זה מפורים שנה שעברה... בקיצור על תבני עד כדי כך על לזהות אותי משם... ות"א הכי נוח! גם כמעט כולם גרים בסביבה- אני בקרית אונו, נעמה בהרצליה, ילנה ולירון בפ"ת....

אתה מכיר את

ימית הר נוי? היא היתה מלכת היופי לפני איזה 3 שנים נראה לי , ואני זוכרת את השם שלה ושהיא מאורנית כי אני ואחותי היינו כל התחרות בעדה! חחח

ערן1987

New member
כן,אני יודע.. בחורה דיי מפגרת

אגב,כתבו עליה בספר המחזור של החטיבה שהיא תהיה מלכת יופי.. מוזר-מגניב אה? ויש כאן בחורות יותר יפות ממנה לדעתי.. והמתופף של הדורבנים מכאן גם וגם אני,חחח.. אבל אני לא מפורסם בכלל,מלכת יופי.. חח,ביג דיל! אפשר לחשוב כמה מלכות יופי עסוקות יש כיום

shiray

New member
חחח

מזכיר לי שאחרי התחרות השנה כולם שמחו שהיא זכתה ולא אחת עם פה מפחיד שהייתה שם.. חחח ה"כולם" הזה היה בשיעור מתמטיקה עם המחוליניקיות... בקיצור פתאום המורה שלנו קולטת על מה אנחנו מדברים והיא אומרת "האאא זאת? כן נו היא מכפר סבא... כולם בשכבה מזה לא אהבו אותה כי היא הייתה סנובית."... טוב מה לעשות- בתכלס אפשר גם להיות יפים ולשמור על פרופיל נורמלי ולא להרים את האף, אבל מישהי שרושמת את עצמה לתחרות?? ברור שהיא חושבת שהיא הכי יפה והכי טובה...

חחח מלכות יופי

באמת אנשים שחושבים את עצמם... בעיני זה כזה מפגר להירשם לתחרות כזאת... אבל שהיתי קטנה היתי נהנית ליראות את זה ולהמר מי תזכה...

shiray

New member
כן...

בתכלס את הדוגמנים הטובים בדר"כ מגלים במקרה כי הם לא כאלה שירוצו להרשם לתחרויות... ואני סתם אם ממש משעמם לי אני נכנסת ל-ynet ואז תמיד לפני התחרות יש להם תמונות ואני רואה תמונה של כולן ומנסה לקלוט מי נראית שם הכי טוב וזהו... גם ההורים מנויים להארץ ככה שגם אחרי התחרות זה לא שיש איזו כותרת ענקית בעיתון על זה

shiray

New member
אתה אחד שאין לי מושג איפה הוא גר

ואל תיקח את זה יותר מדי אישית... עם ילנה דיברתי הרבה על פ"ת כשהייתי נוסעת שם בשיעורי נהיגה (עשיתי טסט בפ"ת), עם נעמה נפגשתי פעמיים בעזריאלי ופעם אחת בדיזינגוף סנטר ובעזריאלי דווח על זה שאין לה אוטובוס ישיר אז היא לוקחת רכבת ולירון גם ראיתי אותה בדיזינגוף סנטר וגם נסענו לירושלים אז ניסיתי להסביר לה איך הייתי חוזרת מהשיעורי נהיגה בפ"ת הביתה דרך גני תקווה...

shiray

New member
אז לך הכי טוב

כבר חשבתי שתיכף תגיד לי שאתה גר באיזה גילה או משהו כזה שלא התייחסנו אליו בבחירה של ת"א... ולא נעים לי להגיד אבל מזל שעכשיו צליל לא כותבת פה כי היה מזה לא נעים שהיא לא הייתה יכולה לבוא (היא מאילת...)

shiray

New member
חחחחח ואם לירון הייתה פה היא מזה

הייתה מבינה למה זה החור הראשון שקופץ לי לראש.... אוףףף מה זו הנטישה הזאת??? איפה היא?!?!?!?! בכל אופן כשחיפשנו את שדרות וולפסון בירושלים כל הזמן נתקלנו בשלטים כאלה של "ת"ט" באמצע ירושלים, ובין היתר היו גם מלא שלטים לגילה שקצת הלחיצו אותנו...

shiray

New member
חחח ת"א...

לפני הנסיעה צחקנו על זה שבסוף עוד נגיע לפסטיבל הסרטים ברמאללה בטעות... כשראינו את כל השלטים שם זה נדד בין גילה לבין לחזור לת"א בלי לשים לב בכלל....

למעלה