מפגש פורום

rinani

New member
מפגש פורום

כל אחד לרשום את התאריכים שנוחים לו בפסח למפגש פורום ואני אנסה לשים את זה בתאריך הכי נוח לכולם כמובן שהמפגש אצלי... לא זה לא לדיון אתם כלכם מוזמנים ואני ככה החלטתי לי כעיקרון עכשיו הכל נוח חוץ מהשלושה ימים הראשונים של החופש!

איזה יופי!!

בעקרון.. את התאריכים הנוחים של פסח נדע בפסח אבל כרגע אני יודעת שכל השבוע של המחנה (27 למרץ-2 לאפריל) תפוס בהכנות, יום מרוכז בהסטוריה (קיבינימאט!) והמחנה.. אבל מצד שני- גם את תהיי במחנה (לא באותו מחנה, לצערי..) . בא לי מפגש פורום. ערב ערב עדידוש- קבלי
עם המון אהבה!

s h e e p i t

New member
ממ... אני בעד מפגש

תאריכים לא נוחים : 31.3 - 2.4 יש לי השלמות באומנות ואז מחנה פסח ד'-ו' אחר כך אני פנויה מבחינתי... (עד כמה שידוע לי עכשיו)

kedeman

New member
נתחיל מזה

נפסול תאריכים מהתחלת החופש עד ליל הסדר זה לא ממש נוח אולי חוץ משבת 3.4 כי יש מחנות וכאלה אחרי זה... על הטיול של התנועה אי אפשר לעשות כי רוב האנשים תפוסים בטיול של התנועה או בדברים פחות שווים ודיי לאלימינציה

מ ו ר ע ל

New member
לא טוב!!!

ב4.4 לי יש לנו ראיונות אישיים בעמק יזרעאל...! וגם אני עוד אישית לומד מי היה מאמין... בכל אופן התאריכים היחידים בהחלט שנוחים לי הם 10-12 לחודש אפריל בלבד! אתם יכולים כמו פעם שעברה לעשות את זה בתאריכים שאני לא יכול לבוא... אני אסלח לכם שוב מראש!

s h e e p i t

New member
מממ... 11 באפריל זה טוב

פשוט ב-12 זה כאילו משהו של החג אם אני לא טועה ו-10 זה יום שבת ... מממ... מה דעתכם אז על ה-11 באפריל ?

just stav

New member
לי לא אכפת...

גם ככה רוב, אם לא כל, החופש אני לא בבית... תקבעו מה שמתאים לרוב, אולי במקרה אני אוכל להגיע...
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
מה ? את חייבת לבוא ? אני אסע לבד ?

נראה לך ?! אני לב שרון... סתם אבל... מה ?! פעם אחת נסעתי ברכבת לבד פעם ראשונה ואחרונה וכמעט עליתי על רכבת לבינימינה אני ותחבורה לא הולך ביחד =\

just stav

New member
גם ככה את כל הזמן נוסעת לגרעין לבד

אהמ.. אהמ..
יום טוב לכולם Love סתו

fresh mishmesh

New member
אני אלמד אותך לנסוע לבד ברכבת

זה נורא פשוט, למען האמת... עולים באשדוד, ויורדים בת"א, הרצליה או נתניה... אני עושה את זה כל הזמן... לצערי הרב. בעצם- עשיתי, כי סופסוף נגמרו לי הזימונים... אבל לנתניה אני נוסעת... (ואגב, עוברת כל הזמן ליד נורדיה וגנות הדר... מוזר לי שזה שם!)

s h e e p i t

New member
חח תלמדי אותי?

את מוזמנת לבוא לבקר בנורדיה מבטיחה לארח אותך יפה... אבל אני לא מבינה מה מוזר בזה שזה...כאן?

fresh mishmesh

New member
כי זה באמצע עמק חפר...

זה תקוע גם ניצני עוז... לא יודעת.. לי יש גבולות בראש... זה נורא מוזר ומטומטם... בכלל- כשאני נוסעת לבת חפר, אני לא באמת נוסעת לעמק חפר... ככה זאת ההרגשה שלי... זה מוזר שזה שם. וזהו.

למעלה