מפגש פורום!!!

mondani5

New member
מפגש פורום!!!

געגעתי לכול כולם ,וגם שיר ורון רוצות לראות אותכם ולא לשכוח את ירין ליבי והלוואי נדב . הוחלט על יום שישי הבא 29.8.03 ואתן יודעות שאין אצלי שחרורים ,כולן מגיעות ,כולל מירי, ליידי בל, האם המיועדת, האמא הטריה, והשאר זה ברור כל מי שהיתה במפגש הקודם: מירב,בנדה,אמונה,שוש6 ,דניאל,ציצינה,איילת,הפונדי של מירב,כמובן עם הבעלים והילדים. אז החלטנו על אותו מתכון שהיה במפגש הקודם ,מירב תרכז את המטעמים שכל אחת תחליט להביא. אני אדאג לשתיה ,לקובות כמובן שלא השארתן זכר מזה ,משמע נגדיל את הכמות!!!. אני כבר מחכה ליום שישי הבא!!!!!!!!!!!!!1 אוהבת אירית.

אנחנו מוזמנים?

טוב, אני מניח שכן אבל בכל זאת מכיוון שעוד לא פגשנו חלק גדול מכם נשמח לקבל פרטים ולדעת מה להביא, מה רוח הדברים? פשטידות? בשרים? מתוקים? אני שואל כי אני הוא זה שיכין, אישתי איך לאמר לא בדיוק יודעת איפה המטבח, התנור וכו'. היא מפרנסת אותנו בכבוד ואני שלם עם זה. ארז

mondani5

New member
ארז יקירי!!!

כמובן ,ולא תתחרט רנשי הפורום זן של אנשים מיוחדים,האמן לי, נקשרתי אליהם בכל ליבי. בידידות אירית

אנחנו באים!!!!!../images/Emo6.gif

ובהרכב מלא. נא לחלק תפקידים קולינריים. ואירית אם אפשר להעלות מהארכיון את ההסבר איך מגיעים. ומי שרוצה להצטרף מהצפון לנסוע בשיירה מוזמן. יש מקום אחד לנסוע איתנו באוטו אז ........ נשיקות לנסיכות ולכולם.

מירבי*

New member
גם אנחנו, בהרכב מלא

אודיע היום לסלי המתוקה שלי אני בטוחה שהיא תשמח להצטרף יחד עם הבת שלה.

mondani5

New member
לירון יקירתי!!

נראה לך שהמפגש יתקיים בלעדייך? עכשיו לפחות לא תברחי לפני 24:00 כמו סינדרלה כי השריף יגיע וגם ירין המדהים,שהוא הילד הבכור של הפורום. אוהבת ומחכה ליום שישי .......נו שיגיע......... אוהבת אירית

shosh6

New member
איריתוש

אין סיכוי שנפספס את המפגש. אנחנו נבוא בכיף.

mondani5

New member
שוש 6 יקירתי!!!

מי יוותר על לראות את גומותייך המדהימות,תגידי לרם שיבוא רעב!!!! אוהבת אירית

למעלה