מפגש פורום!

מפגש פורום!

תקשיבו חברים באמת שאני לא מבין אותכם אתם רציתם מפגש פורום אבל לא עוזרים לי ולספיר לארגן אותו! זו כבר ההודעה העשירית בערך שאני או ספיר מבקשים ממכם לשלוח לי או לספיר במסר אישי או באיסיקיו מתי נוח לכם - אתם יכולים לשרשר תחת השרשור הזה אבל אני מעדיף למסר אישי ככה זה ישאר זמין לי תמיד!!! ואני מודיע רשמית שזו הפעם האחרונה שאני מתחשבן על תאריכים - מי שיכתוב לי את התאריכים שהוא יכול אני אתחשב בו אני אמשיך להזכיר לכם בעוד שבוע מהיום אני מפסיק לקבל תאריכים חבל לי שאני צריך ככה לבקש...

ZVI Z

New member
יש לי בעיה

אין לי סיכוי לתכנן מעכשיו..אני לא בנאדם שמסוגל לתכנן לעוד 7 דקות. אז תקבעו תאריך ואני מקווה שאני אוכל להגיע.מעדיף שזה לא יהיה ביולי כי אם אני אעבוד אז יותר סיכוי שאעבוד ביולי.

אני מבין על מה אתה מדבר גם אני לא

מסוגל לתכנן כל כך הרבה מראש אבל זה כבר התחלה - לא ביולי זה גם טוב... (אבל שוב עדיף במסר אישי )

Ez sLeeP

New member
תיכנסו, ותענו. חייכם בידיכם!

מור-את-נדב, חברת גבייה העובדת עבור תומר-את-ספיר קייטרינג, מאיימת על חייכם נמרצות, אם לא תגיבו להודעה זו. מחמת חוסר-תגובה שלכם, והסכמה חלקית עד שתיקה, ישנם קשיים בארגון מפגש הפורום.
צצה הצעה [אני] שנערוך את המפגש באחד מן הימים - ראשון, שני, שלישי, ה-3,4 ו-5 לאוגוסט [בהתאמה]. מי שמתנגד באופן אבסלוטי לתאריך, ויש לו תאריך אחר, באוגוסט [כי צריך להתחשב בתוכניות של אנשים, ולהודיע מראש], הנוח לו - שיציין [נכתב בפנייה לגוף זכר, אך הכוונה היא הן לזכר והן לנקבה].
הסכמנו ברוב מוחלט על ת"א. השאלה היא - פארק או חוף הים?
בנוסף לכך, מחמת פרישתינו על אזור הצפון, המרכז, והדרום [שגיא?], יש לתאם שעות מתאימות לכולם. הצעתי היא מפגש שיחל בשעות הבוקר המאוחרות [טרום-צוהריים] ויימשך ע"פ המוטיבציה, עד הערב. בתגובתכם פרטו את התאריכים [אם יש הסכמה, או התנגדות מוחלטת + הצעה], ציינו מי לא יכול להגיע, בכל מקרה, את המיקום המועדף באיזור ת"א, והשעות הרצויות. בתודה מראש, מור, תומר, ספיר, נדב והמעורבים בדבר.

HFT

New member
כבר דיברנו

הסיכוי שאני אגיע שווה לסיכוי שלי להשתלט על העולם יחד עם צבי.... אני ביולי לא יכולה בכלל. אוגוסט: בין ה2-7 לא יכולה כלל (רק אחהצ.) אחרי כן מתישהו אילת ומתי שהוא כנס ומממ בהצלחה...

לא להרוג אותי, הנה אני מגיב...

טוב טוב טוב, אז מכיוון שהתאריכים נופלים לי על חופשת השחרור הממשמשת ובאה אלינו לטובה, אז כל התאריכים מתאימים לי. מכיוון שיש באפשרותי להגיע כמעט לכל מקום (אפילו עד שגיא אני מוכן לנסוע) מהסיבה הפשוטה שאני אאיים על אימי עד שתעזוב את מפתחות מכוניתה ותעביר אותם בעדינות לרשותי. רק עניין השעה הוא קצת רגיש, מכיוון שאהיה חייל משוחרר שבאמתחתו 3 שנים של מחסור בשעות שינה, אני מעדיף שהמפגש יהיה בשעות הצהריים/צהריים מאוחרים. זהו, מחכה בציפיה, מי שצריך הסעה שיצור קשר, לתומר (במידה ויצטרך) יש מקום שמור, כמו כן לבני וביתי (שאני יאסוף אותם מתחנת הרכבת), איש יקר

גל אתה האבא הכי טוב בעולם!!!

אתה יודע כמה אני אוהבת אותך? המון!!! כל כך הרבה שאין גבול לאהבתי אליך!!! אני מודה לך מקרב לב על ההסעה שתבוא עלינו לטובה!!! נושי.

המקום נתפס

אז מכיוון שהתנדבתי להיות הנהג הפרטי של מנהל הפורום (שגיא, אני אוהב אותך בן אדם) המקום במכוניתי אזל. עמכם הסליחה. (כמו כן, זוהי ההודעה הראשונה שאני כותב מהפלאפון שלי מהצבא וכולי נרגש. יחי הטכנולוגיה, תודה לאורנג. מעכשיו אוכל להגיב גם באמצע שבוע. אוהב את כולכם. איש יקר.

אני לא מאמינה עליך!!!

מטפח לנו ציפיות ואז שובר אותנו באכזריות! הבן שלך בוכה עכשיו!!! כן כן בוכה! לא פחות ולא יותר! אני מקווה שאתה שמח! תראה מה עשית לילד שלך!!! [הפולנייה שב פורצת החוצה בצורה מזוויעה] מאוכזבת, נושי.

נושי מצחיקה

דל התכוון שנגמר המקום כי הוא אני את נדבוש ושגיא זה 5 אנשים ולכן אין יותר מקומות באוטו הרגת אותי מצחוק

אם כך...

גל אני עדיין אוהבת אותך... ונדב לא בוכה כבר! הוא שמח נורא! מאושר עד הגג! תודה שוב על ההסעה! נושי.

mushmor

New member
אני גרה רחוק....

רמת הגולן... ואין לי רישיון...עזבו..באסה...

למעלה