מפגש פורום!

מפגש פורום!

המקום: חוף השרון הרצליה הנושא: הכרת האנשים שאנו מדברים איתם על אלכוהול הפעילות: על האש + אלכוהול (נדמה לי) התאריך: צריך לקבוע עכשיו כל אחד שיגיד את היום שמתאים לו (ראשון שני שלישי) לא תאריכים! בהצלחה

Crazy_Bitch

New member
יפה יפה...

אחלה רעיון
הגיע הזמן... ימים? כל עוד זה אחרי ה-29 ביוני, ולא בראשון או שלישי, זה בסדר מבחינתי...

רעיון לא רע

רק תגידו בני כמה אתם?.....זה גם חשוב לא? בלי להעליב, באמת, אבל לא נראה לי שאני יכולה לבלות ערב שלם בשיחה על הבגרות בתנ"ך.

לעוד איילת שלום!../images/Emo13.gif

בפורום זה הגיל לא משחק עניין חשוב (חוץ ממקרים שבהם ילדים בני 14-16 באים ושואלים איך אפשר לדפוק את הראש בל"ג בעומר*), אם היית שמה
בדיוק 3 סנטימטר מהודעה זאתי יש שרשור היכרות + תמונות (ד"א מצטער על הזוועה שגרמתי לכם עם תמונתי שלי) שבו כל אחד מספר על עצמו קצת, קצת הרבה ויותר מדיי. נכון שיש פה קבוצה קטנה של תלמידי בגרות אך עדיין אנו קבוצה מגוונת נורא נכון שמפגש פורום אמור לדבר על נושא הפורום (אלכוהול נדמה לי) אך אני בטוח שנתגלגל לדבר על הרבה נושאים אחרים. הקיצר דיברתי יותר מדיי על נושא קטן, הגיל לא חשוב (בערך), וזהו את מוזמת כמו כולם ואם כבר שמת לב להודעה זו תרשמי משהו בהיכרות תהני וד"א 5.7 יום שבת אחרי בגרויות ושטויות בא לכם? *אלון זוכר?

MEIMIS

New member
קבוצה מגוונת ואיכותית!

לא יום שבת...אמצע שבוע הכי טוב...

MEIMIS

New member
לי לא מתאים

שני וחמישי, שישי בלילה תיהיה לי בעיה מבחינת נסיעות.. אין לי רישיון עדיין... בכל אופן אני מעדיף אחרי ה 26.6 כי אז הבגרות האחרונה..

יש אנשים מחיפה שיכולים לאסוף אותך

בדרך... ואם לא אז טרמפים תראה קצת רגליים וישר מישהו יעצור לך..

siete

New member
יש כאן ירושלמים? ../images/Emo39.gif

חוץ ממני מcloclo וiTsrU?

MEIMIS

New member
נצ"ה(ניצול הודעה)

איפה כל האילתים החביבים? motorcar והיה עוד כמה

TheLightMan18

New member
לפי דעתי יש בר ממש נחמד

יש בר ממש נחמד שהוא על חוף הים בהרצליה קוראים לו 9beach בכל מקרה אני חושב שיכול להיות ממש נחמד לעשות שם את מפגש הפורום

MidNight Flame

New member
נראה לי שיצא יותר כייף ומשתלם אם...

כל אחד יביא בקבוק בהתאם ליכולתו (כמובן לא במחיר של מתחת לשנאפס)

למעלה