מפגש פורום

taltal girl

New member
אני ממושב בדרום, אבל... ../images/Emo25.gif

אין לי בעיה להגיע לתלאביב.

aYaLoLy

New member
אני מת"א../images/Emo105.gif../images/Emo170.gif../images/Emo151.gif

YAYYYY מפגש בת"א!!! עזריאלי?!

adi u

New member
אני מבת ים...

טכנית גם הוד השרון...(כי ההורים שלי גרושים...) אבל לא משנה...באופן עקרוני אני מגיע מבת ים למפגש... ויש פה אנשים ממש מכל גוש דן... ולדרום יש גם נציגות... יפה...יפה...

adi u

New member
אופסי...סורי

לא שמתי לב...
אז גם לצפון הלא רחוק יש נציגות נחמד... אני שמחה על כך! כי זאת את

Magical me

New member
טיהי.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אם תבוא, אני אפילו לא אחשוב פעמיים על להצטרף, אבל קודם כל-תבוא

Magical me

New member
הממ..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני בכל זאת לא כותבת כאן הרבה, אז אני לא בטוחה שאני כל כך רצויה. אבל אם אתה ו/או יורי באים, אז למי איכפת אם אני רצויה או לא?

crazy4tc

New member
בטח שאת רצויה!!!

כולם רצויים בפורום הזה!! ואת כמו כולם לא רצויה אלא נדרשת להגיע לפגישה!!! וכן אני מתכוונת לכווווווווווולם ללא יוצאים מהכלל!!! וכל מי שיעיז לחשוב על לא לבוא אני באופן אישי אעשה לו את המוות עד שהוא ישתכנע... (תיזהרו! אני מעולה בלהטריד ואני לא מתעייפת בקלות...) ו... מי זה\זאת יורי?! אין לי מושג איפה ניפגש... יש הצעות? הכי טוב לפי דעתי זה לקחת כמה מקומות מרכזיים ואחר כך לעשות סקר ושכל אחד יצביע למקום שהכי נוח לו. ואז נלך לפי הרוב...

crazy4tc

New member
קבענו כבר

ה-27 אלא אם כן זה לא מתאים למישהו... יש מישהו שלא יכול בתאריך הזה???

adi u

New member
נכון לעכשיו....

נראה שכולם יכולים..אבל זה יכול להשתנות סמוך לתאריך.... כי לדוגמא... אני אמורה להדריך בקייטנה..אבל אני לא יודעת באיזה מחזור שלה אני יהיה...וזה יכול ליפול על זה.... או יותר גרוע.... יכול להיות שועידה של שבוע מחוץ לבית תיפול על התאריך הזה....זה לא ברור לי עדין....רק בעוד חודש וקצת אני אדע בודאות

למעלה