מפגש פורום

Drorrrrrr

New member
מפגש פורום

מה דעתכם על ה-27.7 יוצא יום ראשון
או
בהב"ש

crazy4tc

New member
../images/Emo127.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה יוצא היום הולדת שלי!!!!!!!!! אבל כנראה אני לא חוגגת בתאריך אז סבבה אני אבוא!!!

taltal girl

New member
אממ.... ../images/Emo25.gif

בעיקרון אני יכולה להגיע והכל, אבל אני לא חושבת שיהיה לי כדאי, כי אני עדיין יחסית חשה והכל. מה דעתכם

adi u

New member
*מתלבטת קשות* ......./images/Emo127.gif

בעעעעעעעעע...אני מקווה שלא יתקע לי משהו באותו תאריך... *מחיזקה אצבעות* בבקשה שלא יהיה שום דבר חאחר בבקשהההההההההההה

שאלה........../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כולם מוזמנים?.......... או רק החברים הישנים בפורום?

crazy4tc

New member
רק מי שעבר את מבחני הכניסה יבוא!!!

חחחחחחחחחחח סתם!!!
לא רק שאת מוזמנת לבוא אני אישית אעלב אם מישהו לא יבוא!!! זה היום הולדת שלי! זכותי!
וזה גם לצליל ולכל שאר האנשים שחושבים לא לבוא! זאת הפגישת פורום הראשונה שלנו אז תבואו!!! עוד משהו לחדשים: דרור הכריז על השרשור הזה כשרשור בהב"ש שזה אומר: בלי הרבה בלבולי שכל!! מה שאומר שלא משרשרים שטויות לפה... רק דברים שקשורים!! אז קדימה שימו וי כבר!!!!

איי שיט אני חושבת שנכשלתי...

חחח סתאם! אמממממ אין בעיה, כניראה שאני יבוא...(*מחזיקה אצבעות שלא יצא איזה משהו בתאריך הזה*...) אההה, ואיפה נפגשים בדיוק?

aYaLoLy

New member
yayyyy צפגש פורומפ ../images/Emo105.gif../images/Emo151.gif

באההההההההה וצליליתתתתתתתתתתתתתתת ואיילתתתתתת ומי שחושב לא לבוא!! אתן באות או שאני ארביץ!!!!!!!

גל GS

New member
לא בטוח שאני יכולה...

יכול להיות שאני טסה לארצות הברית אבל לא בטוח!! אז אני לא יודעת מה לומר... ולאה וכנראה הצלחתי!!11

The bilis Girl

New member
../images/Emo19.gif

כמה דברים...
שלא תחשבו שנטשתי לגמרי, אני עוד קוראת כאן כל יום.
אם אתם מסכימים אני מאד אשמח להגיע למפגש, כי בכל זאת הייתי רוצה להכיר את כולם...
זה יוצא יום אחרי המומולדת שלי...
זה לא בהב"ש, זה בהז"ש. (זיבולי שכל ולא בלבולי שכל... בדקתי בשרשור המקורי בו הומצא הביטוי!
)

Adrienne

New member
זה עוד מלא זמן, אני לא יודע מה אני

אעשה שבוע הבא. מה שכן אני אנסה ביותר להגיע למפגש, ולהביא איתי את יולי ויורי, אבל תשובה סופית תנתן רק בקרוב לתאריך...

Adrienne

New member
חולון

ולילה טוב לכולם! זזתי לישון יום של"ח מחר... בעעעע....

למעלה