מפגש פורום

akutenshi

New member
האמת שיש

סרט הנטאי [=אנימה (אנימציה יפנית) פורנוגרפית] שנקרא elven bride או משהו. בכלל יש הרבה סרטי הנטאי בסגנון פנטזיה\ מו"ד. לא שאני רואה אותם בעצמי, אה, כלומר, אהם, ככה שמעתי. אהם.

magnus the red

New member
bakka neko!

מה אתה עושה פה, חתיכת חזיר קפיטליסט?! עד שאני מוצא מקום נחמד... ואתה עוד חייב לי בירה,יא אוהב אלפים, אם כבר מדברים על זה! וגם התחלת לראות הנטאי? זה יותר גרוע ממה שחשבתי...

akutenshi

New member
kuso nezumi!

הייתי צריך לדעת שרק אתה יכול לבחור ניק אידיוטי כמו "מגנוס האדום", כלב קומוניסט. ואני רואה שאתה עדיין שונא אלפים, כלומר לא התגברת על טראומת פיאנו. אל תדאג, אנחנו ניישב את המחלוקות. ואני לא חייב לך שום בירה, אתה זה שהפסיד. ומה אתה מתלונן על זה שאני רואה הנטאי? אתה זה שהכנסת אותי לאנימה, גמד, אז אין לך זכות דיבור בנושא.

hsotrt

New member
אוי היפנים האלה...

אני מכיר אנימה מושלמת לפה! thus how hunt elves משהו מאד טוף

akutenshi

New member
those who hunt elves?

זה לא על חבורת הרפתקנים שמנסים להפשיט אלפיות מסיבה כלשהי? אכן חביב... והנה עוד רעיון למפגש הפורום שלכם: הקרנה מאורגנת של סדרות וסרטים הקשורים למשחקי תפקידים. כמו מיני- אייקון או משהו כזה לחברי הפורום בלבד

backdoorslam

New member
אני דווקא חשבתי על משהו בסגנון

שוט סאדו +2, +3 נגד הולכים על ארבע. או שיקוי ויאגרה - תוספת +3 לגילגולי "תקיפה" למשך 4ק6 תורות.

נו, תהיו קצת רציניים...

הא!!! אחד באפריל!!! לא, סתם. חבר"ה, אם רוצים לארגן משהו, כדאי להתחיל ללכת על רעיון קצת יותר שפוי משוד חנויות מין... אני חושבת שאיזה יומשבת בוקר, או בשביל אלה שאין להם איך להגיע/שומרים שבת/כל דבר אחר - יומשישי בבוקר (אולי אפילו חלקית על חשבון חבורת הצנונית שבמחילה יסכמו לדחות את הפגישה בשעה וחצי), נעשה פיקניק במקום סביר במרכז (אישית חשבתי על פארק וולפסון על גבול ר"ג-גבעתיים-ת"א, מקום יפהפה - זה עם הפסל של העיר הלבנה), וכולם יבואו! כל אחד יהיה אחראי על משהו, ואם באמת נתחיל להריץ את זה, אני מוכנה לקחת על עצמי ארגון רשימות של מי-מה-כמה... מה דעתכם?

backdoorslam

New member
בשיא ההתלהבות והרצינות!

כדי לקיים מפגש פורום אנחנו צריכים לחשוב על הדברים הבאים, ולקבל תשובות מכל הבאים: 1- תאריכים מדוייקים. נראה שהבעיה המרכזית של רוב חברי הפורום היא בעיית זמן - חייבים לקבוע תאריכים מדוייקים! 2- מי מגיע? לאחר שנקבע תאריכים צריך לדעת בדיוק מי מגיע. 3- לאן. אחד החלקים הפחות חשובים, לאחר שהחלטנו כבר על סוג פעילות (פיקניק). כמו שאמרתי, אני אישית מעדיף מקומות מיוערים וגם הייתי שמח מאוד לקפוץ לקיבות של בלו-פרינט (בית-אלפא לא?). 4- רכב. מי יכול להגיע ברכב, מי לא, וקביעת מסלול לאסיפת טרמפיסטים בדרך. 5- מי מביא מה. על סמך מספר האנשים ועל סמך נהגים נחלק "ציוד" בצורה שווה פחות או יותר. זהו. כדאי להתחיל לעבוד על 1. רציני או לא?

backdoorslam

New member
ועוד שאלה חשובה!

מי נחשב לחבר פורום שיש לו זכות להיות בברנז'ה? האם אפשר להביא עוד חבר'ה מגניבים? מה אנחנו עושים כדי שמצד אחד לא יהיה מפגש של קומץ "נבחר" ומצד שני לא תהיה הפגנת כוח אדם מסיבית?

Soul Cake Duck

New member
מה זאת אומרת?

ראשית, יהיה קשה למנוע מאנשים להגיע. אם מישהו שסתם ביקר בפורום הזה קורא את ההודעות ומחליט לבוא, לא קל למנוע ממנו. שנית, אני בטוח שלכמה מאיתנו יש בעיה עם האפשרות שיוכללו כ"לא מספיק פורום" בשביל לבוא. לפי מה מחליטים? וותק? מספר הודעות בשבוע? שייכות לחבורת הצנונית? יכול להעליב אנשים, וסתם - עדיף לא להתחיל עם זה. שלישית, אם לשפוט לפי הכישלון הקולוסאלי של נסיונות קודמים, רחוק מ"הפגנת כוח אדם מסיבית" יבואו למפגש, גם במקרה הכי אופטימי. ורביעית, אפילו אם יבואו המון אנשים - מה רע? יותר מגוון, יותר סיכוי לפגוש חברים חדשים, יותר אנשים שאני יכול לשנורר מהם פיצה
לגבי שאר הנקודות שהעלית, אני מסכים - כדאי לפתור אותן בשיטתיות וברצינות. ברירת משתתפים - לא.

backdoorslam

New member
אתה בהחלט צודק

זרקתי את ההערה הזאת לדיון. ומה לגביך? באילו סופ"שים נוח לך? (בדוק את ההודעה התחתונה שלי).

Soul Cake Duck

New member
כמעט כל זמן נוח לי

בשבתות אני בדרך כלל משה"מ עבור הקבוצה שלי, אבל זה לא חקוק באבן. הי, השתחררתי מצה"ל לפני פחות משבוע וחצי, יש לי משהו יותר טוב לעשות? (אל תענו על זה)

backdoorslam

New member
היי! מזל טוב!

אני השתחררתי לפני ארבעה חודשים ואני עדיין עובד על הילוך נמוך.

אכן שיא התלהבות!!!

לדעתי, צריך לקבוע כלל אחד ויחיד למפגש הפורום הזה. לא משנה מי, מה, מתי ואיפה, כל אחד שיגיע למפגש חייב להיות שחקן תפקידים. וכמובן שכדאי ואפילו רצוי להביא חברים! בית אלפא? איפה זה? נראה לי שצריך ללכת על מקום מוכר... אם כבר יער, אז נעשה את זה בבן-שמן, שאותו כולם מכירים, לא? (חוצמזה שלא הייתי שם שנים ואני מתה לבקר) שוב, בנוגע ליום - מישהו לא יכול להגיע ביומשבת בוקר? או שישי בוקר? (אפילו עדיף שישי בוקר) טוב, אני הולכת לפתוח שרשור חדש על הפיקניק עצמו.

כן, גם זה...

אני מביאה את עצמי!
מישהו מכיר פה שחקניות תפקידים בכמויות? כי אני מכירה, חוצממני, עוד ארבע-חמש רציניות...

BluePrint

New member
תשובה מתחמקת

בלי, אבל להשאיר את האפשרות פתוחה. (להפגש לא רחוק מפיצריה\פיצוציה\...) יותר קל להחזיק כמה שטרות בכיס מאשר להחזיק תיק עם חטיפים\כריכים\ארוחת מקרוגל.

hsotrt

New member
רעיון מעולה!!

אפשר לשבת על פיצה ולדבר או להריץ משהו ספונטני... ובדר ההקרנות, אנחנו נזדקק לבית של מישהו... מישהו מתנדב?! עדיפות לרעננה, האמת בלי עדיפות! רק רעננה...

למעלה