מפגש פורום

magnus the red

New member
מפגש פורום

צריכים אחד כזה. הוצע כבר שוד חנויות ספרים 2, משחק סנוקר קהילתי (קרדיטים לביצה), וכמובן שביגור פשוט מבקש את זה. אז מה אתם אומרים?

shadowfax

New member
סנוקר קהילתי כמובן

יום חמישי בערב... או יום שלישי בערב

hsotrt

New member
סנוקר רע!

ביגור טוב!! ביגור קרוב מאוד ויהיה לנו זמן לשבת לעצמנו על הדשא או משהו... אני מציא את ההפסקה הגדולה ביום השני, או אוליי יש סבב שרובנו לא משחקים בו?!

backdoorslam

New member
לגבי ביגור

לדעתי רבים מאיתנו ישתתפו בביגור ולכן אין ספק שנוכל לארגן שם מפגש פורום. השאלה היא האם כדאי לקיים משהו בנוסף או במקביל. מה כבר נוכל לעשות במפגש פורום בביגור? נבהה בחזותינו האמיתית? אם כבר מפגש אז כדאי שיהיה משהו שיגרום לו לזרום - סנוקר, שדידת ספרים חד-פעמי וכו'. ועוד דבר. למרות עמדתי בפורום, הצבעתי "לא לסנוקר כן לשדידת ספרים" אני ממש בלתי מנוסה בסנוקר.

שני מפגשי פורום!!!

מה רע בלהיפגש בביגור, וגם לארגן ערב ביליארד? מבחינתי, יומחמישי בערב ויומשלישי בערב הם זמנים שאצטרך להבריז בהם ממשחקים (קבוצות קבועות, אתם יודעים, והצנונית / חבורת דרגורן-סניפט ישגעו אותי אם אני אבריז), כך שבאמת צריך לקבוע מראש, שאוכל להודיע כבר עכשיו. ו... לדעתי שוד חנויות ספרים II, לא יוכל להתקיים במצבת פורום מלאה, או אפילו חצי מלאה, פשוט כי להרבה מכם (אני מדגישה - מכם!!!) יש עבודות, לימודים וכו'. אז בשביל שוד חנויות ספרים, לדעתי אחד מאיתנו (ביצה המתרוצצת בסביבה, למשל) צריך לקבל רשימת wanted מכולם (כולל כסף, שלא תחשבו שלא), ללכת לעשות שופינג רצחני, אולי לקבל הנחות בגלל הכמויות הסיטונאיות, ואז להחזיר לכם את העודף. מה אומרים?

hsotrt

New member
../images/Emo62.gif יוריקא!!

אני אברר בשקר לאיזה ביליארד ברעננה, אוליי יש משהו! ונארגן אוליי גם רכשיה המונית של ספרים ונקבל הנחה ענקית!! מוהאהאהאה!!

ככה מחדשים שפה! ../images/Emo32.gif

מילה חדשה: רכשיה. -רכישה מוצרים בכמות מסחרית ע"י אדם אחד ולא מטעמים מסחריים. אעש"ה מכה שנית. (ומוכנה לקבל בחזרה)

magnus the red

New member
אבל

כל הרעיון הוא ללכת לצוד ספרים כקבוצה. כלומר לחפש את הספרים ביחד. למצוא אותם נראה לי שולי יותר, לא? אם למישהו יש תובנות בנושא משוד חניות הספרים הגדול 1 אז רצוי לחלוק... אבל חוץ מזה שני מפגשי פורום נשמע כמו רעיון טוב: ככה מי שלא מגיע לביגור מסיבות שונות או מי שלא יכול להתפנות מעיסוקיו בביגור כדי להגיע למפגש יוכל להגיע למפגש האחר, ומי שלא רוצה לבוא לערב ביליארד יוכל לבוא למפגש בביגור. לא?

backdoorslam

New member
האמת היא שאני לא ממש מוצא הבדל

משחק סנוקר-פורום יכול להיות באמת נחמד, אבל בגלל שלי אישית אין זיקה מיוחדת לתחביב הנ"ל מבחינתי זה פחות או יותר מקביל לדברים הבאים: -רכיבה על אופני הרים -השטתחות על קברי צדיקים -דיונים פילוסופיים על משמעות קיום הפורום והשפעתו על האסקפיזם -הליכה לאחור ברח' אלנבי -קניית זרעים לפרחים -חלוקת פליירים של ביגור בשכונה של Sargon בבת-ים -אליפות הפורום ב"אבן נייר ומספריים" -רכיבה על אפניים -שוד חנויות מין וכו' וכו' אבל זה אני.

hsotrt

New member
שוד חנויות מין נשמע טוב ../images/Emo6.gif

אבל שוד חנויות סטאר=טרק נשמע הרבה יותר טוב!! אני זקוק למלאי אוזניי ספוק...

רמץ

New member
אני דוקא מחבב סנוקר, ואפילו יש באמת

סנוקר טוב ברעננה במרכז תיה (אזה"ת קרוב לרננים), אבל דוקא סנוקר הוא צורת מפגש הרבה פחות נוחה פשוט בגלל שיש בו מקום לשני שחקנים בלבד. באולינג, לעומת זאת, לא מוגבל מהבחינה הזאת, אבל הוא כן יקר יותר וגם אין באמת זמן לדבר כי אתה כל הזמן מחכה לתורך. אלא אם יגיעו הרבה אנשים ואז המשחק יהיה יותר שולי והמפגש יותר הולם. בכל אופן, לאור המצב הכלכלי הירוד, אני בעד מפגש חסר תקציב בסגנון פיקניק (טוזיג בשביל BluePrint. אולי גם תשנה את הכינוי שלך לעברית ותחסוך לי את ה-Alt Shift. תוכנית מתאר... הממ...), קומזיץ, טיול, הפגנות אנטי-מלחמתיות, הפגנות פרו-מלחמתיות, מסיבת פיג'מות, סיאנס, מסיבת פיג'מות וסיאנס, מפגש תרגום המהדורה השלישית לאמהרית וכיו"ב...

backdoorslam

New member
תומך ברוח הקרבות האקטואלים

אתה אומר שסונקר זה רק לשניים? אז גם המשחקים ששיחקתי עם החברים שלי הוכיחו שאנחנו צ'ונגים בעינייני סנוקריות? פעילות דשא נשמעת מגניב! עכשיו רק צריך למצוא דשא בקנה מידה סביר (אלא אם כן נוח לכם לשבת על שולחן סנוקר).

shadowfax

New member
יש משהו בדבריך

סנוקר זה באמת משהו שקשה לעשות בקבוצה גדולה, טוזיק נשמע נחמד...

מסיבת פיג'מות!!!!!

כן, סנוקר זה באמת בעייתי, למרות שנורא נורא נורא כיף. ובאולינג תמיד תמיד תמיד (שמתם לב לעניין השלשות?) תופס לי את השרירים... תקראו לי ביצה רכרוכית, אבל... נו, זאת אני. הטוזיג נשמע אחלה! היי, אפשר ללכת לעשות פיקניק בפארק ברעננה! אבל רמץ ואני גילינו שהדשא אצל השכן ירוק יותר, מה שאומר בעצם שלא כדאי לשבת ליד המים. אז קבענו? הסעות יאורגנו למתאימים, והמאחרים לא יקבלו פונדו שוקולד?

backdoorslam

New member
מחשבה לגבי מיקום - נסיון לקידום.

אם כבר מדברים על מקום עם הרבה דשא, מה דעתכם שיהיו שם כמה עצים - אפילו יער! באופן אישי אני די אוהב יערות, הם עושים צל וגם הם נותנים לך מחסה כשאתה צריך להשתין. בחלק גדול מהערות אפשר להבעיר אש. נשמע לכם כיף? נראה לי בכל אופן שהבעיה שלנו היא זמן (לא שלי, אבל של רובכם) - אולי נקדיש יותר מאמצים למציאת מועד מתאים?

שוד חנויות מין???

תגידו לי, יא חבורת... אוי, נו. תראו עם מה אני צריכה להתעסק פה. אז מה, חנויות מין איט איז? המפף... יכול להיות מעניין... חבורה גדולה ומחורפנת נכנסת לאחת כזאת וטוענת שהם במפגש פורום משחקי-תפקידים... LOL

snift

New member
יום רביעי הקרוב - 1 באפריל,

נראה לי יום מצויין ל-"שוד חנויות המין הגדול" של פורום משחקי תפקידים.

backdoorslam

New member
אפשר להתחכם

אפשר להיכנס לחנות ולשאול אם יש להם אולי את הסרט "עלפיות בולעות הכל" או את ספר ההרחבה "Amsterdam by Midnight". ואז כמובן נשדוד אותם.

למעלה