מפגש פורום

מפגש פורום

קצת התפזרנו - לא? אוקיי - אם ביום שני הקרוב לא, אז מה המועדים החלופיים? אגב, עדי - כמה אנשים אתה יכול לאכלס? יכול להיות שבכל מקרה לא נוכל לדחוס את כל מי שרוצה לבוא לפעם אחת. במקרה כזה ממש לא תהיה בעיה מבחינתי לערוך שני מפגשי מבוא (ואני מבטיח שהמוזיקה תהיה שונה לחלוטין בכל אחד מהמפגשים)

המועד הבטוח היחיד כרגע הוא

רביעי (עוד שבוע) ואולי גם שני שאחריו. נראה. החדר שלי מסוגל לאכלס 6 כורסאות + כמה כסאות (כולל עמדת הדיג'י) ואולי גם מתנדבים על השטיח. נראה לי שזה אמור להספיק, ואם כן, אז עדיף לשמור את הפעם הבאה גם כן לכולם

טוב, אולי ננסח את זה אחרת

ונזכה ליותר? מי יכול? אנשים תתעוררו! לא אכפת לי להיות בפורום מצומצם - אבל כמדומני, לא זאת הייתה הכוונה

אוקיי- נראה לי שסגרנו

אגב- מנהל, פרסמת את המפגש בעוד פורומים שכנים וכו'? תרגיש חופשי - כרגע אנחנו מצומצמים מספיק..

לפני שאני עושה דבר כזה

צריך לברר מה עושים במצב שבו שלושים איש נענים להצעה? זה לא מספר מוגזם. אם מפרסמים את זה בפורומים שכנים - זה יכול להגיע למספרים כאלה. אז מה עושים?

אז מפצלים לשני ערבים

לי ולאלדין יש מוכנות לזה. (ואני לא הייתי מתנגד בכלל לשמוע את אותה התוכנית בשני הערבים) בכל מקרה - לא נראה לי שזה יגיע לזה - יום רביעי כבר קרוב מאוד. אפשר להגיד לאנשים שיבואו לכאן לסכם את נוכחותם ואז יהיה לנו מדד.

30 איש נראה לי חלום רחוק

וכמו שאמר עדי - תמיד אפשר לפצל. שאלות פרקטיות: א. באיזו שעה? ב. תשלח לכולנו את הכתובת במסר?

מגניב ואף מצוין

אחלה, אז אני אזכיר את דבר הסיפור הזה בפורום או שניים, ונראה מה המצב. אני כבר לא בטוח שאוכל להגיע ביום רביעי, אז יכול להיות שאני אתפקד דוקא למפגש השני.

אני מקווה שזה לא נשמע קטנוני

אבל אולי כדאי שנקבע גם מספר מינימום של אנשים. קצת פאדיחה אם עדי ואני נהיה האנשים היחידים...

יכול להיות פאדיחה

ויכול להיות גם מגניב :) בכל מקרה, אני מקווה ומאמין שזה לא יקרה.

אני מאמין שאכן כדאי שלפחות שלושתינו

ננכח. הקיצר- יום רביעי עדיין פנוי(20.30) אבל אפשר למצוא מועד אחר...

אני איתך, אין ספק

אבל אני מעדיף שלא לעכב את זה, כי אני בתקופה של הקלטות, ואני לא יכול לבטל סשנים שנקבעים, כי ההקלטות כרגע בעדיפות עליונה. אני מאוד רוצה לבוא למפגש הזה, אבל הנסיבות לא מאפשרות לי להתחייב. עדיף שתקבעו בכל מקרה ואני אצטרף אם אוכל, ואם רוצים לדחות אז אפשר גם לדחות... הפורום עדיין צעיר

נעל

New member
מעוניין

נעל הייתה מעוניינת מאוד להגיע למפגש, אך זה תלוי במיקום ובמועד. יתכן שתוכל להגיע ביום רביעי הקרוב (השאלה היא לאן). אגב, נעל היא כיסוי לכותב זכר. חשבה שמוטב יהיה להזכיר זאת בשלב מוקדם ככל האפשר... נעל

טוב, נמאס לי...

אני אהיה ביום רביעי 20.30 בלבונה 9 דירה 11 כפר סבא. מי שרוצה מוזמן מי שצריך הוראות הגעה054-417135

למעלה