מפגש פורום

AYELET1

New member
מפגש פורום

מקווה שניפגש- גם כאלו ותיקים וגם חדשים
אותו מקום שהוצע פעם שעברה (למי שלא יודע ומעוניין- שיכתוב ואענה לו במסר. יום חמישי 12.12.02 , הולך???

yalyul

New member
שבת הולך ?

אין צ´אנס לאמצע שבוע ובכלל איך אני אגיע אליכם ? אם יש מתנדבים מהמרכז- אולי... יום חמישי יום סגור של אבא ארך כבר 20 שנה

שבתות קשות לי

תלויה מאד ב"יציאות" של ג´אמוסי ותנין , ודווקא שבתות מוקדשות אצלי(במידת האפשר) למשפחה. אבל כל ערב של אמצע שבוע, תקף מבחינתי.

AYELET1

New member
כמה זה מרכז עבורך?

מהרצליה או כפר סבא אין בעיה יותר דרומה- צריך לברר.

yalyul

New member
../images/Emo73.gif צריכה טרמפ מאזור ת"א

והעניין מסודר אבא ארך יסתדר לבד עם העכביש. החיילים של אש"ש יותר חשובים מערב בירות וריכולים.
יש מתנדבים?

AYELET1

New member
ב-ט-ח שיש קפה...

באמצע מגרש החניה שמים גזיה ומבשלים קפה
יש שם בית קפה/מסעדה טעימים מאד (אני והאיש חקרנו...)

AYELET1

New member
אין פטור לאיש!!!

אין-אין-אין אישורים רפואיים לא מתקבלים אישורים מאבא ואמא לא מתקבלים התייצבות יום חמישי שעה 19:00 על בגדי א מלאים
(ובאמת אין פטור...)

yalyul

New member
מה זה הסגול הזה? מארחים את פרינס?

צריכה עצות: 1. איך מורידים 25 ק"ג בשבועיים 2. אפשר לבוא עם שפם? 3. הרגליים, לגלח או בשעווה? 4. יהיו בורק´ס? 5. להביא תמונות של החתול? או של הכלב? 6. שקי שינה, צריך? כי שלי בכביסה... 7. איזה מהחזיות שלי ללבוש? 8. אפשר בלי? ככה זה , אחרי יום חופש והסנפה מאסיבית של אמנון ותמר יוצאות לי רק שטויות מהפה. מכינה נפשית את הפורום למפגש בטוחים שכדאי לבוא?

אמא1

New member
אז תשובות לשאלות של יולה

כדי לא להבהיל את חברי הפורום בבקשה תורידי את השפם וגם את שאר השערות מהפנים. לגבי הרגליים זה תלוי. אם את מחליטה לבא עם חצאית מיני, רצוי שתגלחי אותן (שעווה תעשה לך את הפצעים המוגלתיים הענקיים האלה שתמיד יוצאים לך). אם את מחליטה לא לגלח ובכל זאת את מגיעה עם מיני אז לפחות תבואי בלי חזיה וככה הציצי כבר יכסו לך את הרגליים.
אוּח איח שחני חורגת אותי

אמא1

New member
קיבלתי ממך סחרחורת../images/Emo12.gif

חוץ מיזה - מי הרשה לך לגנוב לי את הבלונד? ועוד משהו שהתמונה הזכירה לי - אל תשכחי לגזור ציפורנים ברגליים!

AYELET1

New member
יולה....

לא לשנות כלום מהתמונה מיד רואים שאת נראית נפלאאאאאאאא

גלי®

New member
צפורניים ברגלים - זה בשביל לטפס על

עצים ... ככה לפחות חשבה הבת שלי במשך כל ילדותה .... היא ראתה תוכנית בנשיונל ג´אוגרפיק , על הקואלות באוסטרליה , ושם אמרו , שאסור לגזוז להן ת´ציפורניים ... אז במשך חודשים , נאלצתי לקצוץ לה בשקט בלילה מבלי שתרגיש ...אם היא היתה תופסת אותי , הייתי מואשמת בחבלה בסיכויה להגיע לצמרת (העץ) ....

למעלה