מפגש פורום

La Gamba

New member
מה סיכמנו?!?!?!?!!?!?!?!?

בכל מקרה ב6 לדצמבר, במרכז עזריאלי, בין השעות 14:00ל 15:00 יתחיל מפגש הפורום בהנחיית סייבר טוט´....

הסברים ועוד

איך אני אמור ביום שישי בערב לחזור הביתה? להצמיח כנפיים??? כמובן יתכן ואני אבוא במכונית, אבל הסיכוי לכך קלוש.

SaberTooth

New member
יש שישי זה באמת בעיה... ../images/Emo4.gif

יום שישי באמת בעיה לאלו שגרים בצפון או בדרום ומתכננים להגיע ברכבת, מכוון שהרכבות לא עובדות בימי שישי. ה-6 זה ממש בסוף החופש, אפשר להקדים את זה למתישהו בסביבות תחילת החופש, אולי ב-2 לדצמבר. יש מתנגדים

La Gamba

New member
אז מוחלט שזה יהיה ביום חמישי!

כי זה יפריע לאלה שיש להם מה לעשות בשישי.... אני אומר ש2 אחרי הצהריים זו שעה נורמלית, אחרי הכל אין בי"ס, ETC

strahd

New member
איפה בדיוק בעזריאלי?

מקום גדול יחסית, לא? ומתי זה בסוף, יום חמישי, שישי? מתי?

פית אש

New member
לא משנה מתי זה אני הגיע ../images/Emo29.gif

ברכבת אך מישהו יצטרך לפגוש אותי שם משום שאני איני מתמצת בתל אביב בכלל אני פשוט אלך לאיבוד אז מה אתם אומרים שלכם לילך

La Gamba

New member
אוקי, מה שסיכמנו בינתיים

ביום חמישי, ב5 לדצמבר, בשעה 14:00 יחל מפגש הפורם בהנחיית סייבר טוט´... אני מציע שניפגש בתחנת הרכבת, אלא אם למישהו יש מושג איפה יש מקום טוב להיפגש בעזריאלי. (איזור האוכל המהיר, אם היא קיימת, תהיה מקום טוב)

La Gamba

New member
כן! אני דואג לך...

אני דואג שלא תגיע....
איןלי משוג מה הבעיה שלך,כלומר, מה הבעיהשלך להגיע, מה הבעיה במה שאמרתי...

SaberTooth

New member
אני בעד תחנת הרכבת...

אני מכיר את עזריאלי יחסית טוב. אי אפשר להיפגש ממש בתחנת הרכבת; מתחנת הרכבת יש גשר מעל הכביש לעזריאלי, אפשר להיפגש ביציאה של הגשר לעזריאלי ואז ללכת למתחם המזון המהיר בקומה הראשונה, שם אפשר לשבת במין חצי קומה כזו מעל מתחום האוכל המהיר.

למעלה