מפגש פורום

רז 1978

New member
מפגש פורום

חברים יקרים

מאז התחלתי לקחת על עצמי את ניהול הפורום לפני 4 שנים השתדלתי ואני עדיין משתדל לעשות את הכל על הצד הטוב ביותר שאפשר

אך יש דבר אחד שטרם היה בפורום הזה מאז שהתחלתי לנהל אותו ואני רוצה להרים את הכפפה לכך - מפגש פורום

זה לא היה למען האמת גם בתקופה שהתחלתי לכתוב בפורום ועד לקבלתי את תפקיד ניהול הפורום כמובן לא היה מאז שהתחלתי לנהל את הפורום ואני מעוניין לערוך כעת מפגש פורום

חשבתי על שתי אפשרויות

1. מפגש באחד מימי חמישי בחודש יוני
2.מפגש צפייה בגמר ליגת האלופות במוצא"ש עוד שבועיים

מצד אחד מפגשי פורום נהוג לעשות בגוש דן אך יחד עם זאת ידוע לי שיש לא מעט אנשים מאיזור ירושלים בפורום

לי לא תהייה בעייה למפגש פורום באיזור ירושלים ובתנאי שזה יהיה מקובל על רוב האנשים שירצו להגיע למפגש אך חשוב להבהיר שאם הרוב יהיה בעד האפשרות השנייה לא תהייה לי אפשרות להגיע לאיזור ירושלים ביום גמר ליגת האלופות ומפגש כזה יתבצע באיזור המרכז

שרשרו לפה אם אתם נעוניינים לקחת חלק במפגש פורום וכן אם תרצו באחד מימי חמישי של חודש יוני (עדיף אף לרשום תאריך) או מפגש צפייה בגמר ליגת האלופות

במידה ובחרתם באפשרות הראשונה חשוב שתציינו מהיכן אתם בארץ והיכן אתם רוצים שהמפגש ייערך

שומו

New member
אני הכי בעד בעולם

לא אכפת לי איך ומתי, אני חושב שרעיון של צפיה בגמר האלופות יחדיו יכול להיות ממש נחמד (או אולי במשחק של הנבחרת) אבל גם מפגש סתם ככה זה אחלה של רעיון.
לי אישית נוח להגיע גם לת"א וגם לי-ם (מעדיף י-ם) כך שאגיע בכל מקרה, אבל אם אנשים שבאים ברכב יוכלו להציע טרמפים לאלו שלא, זה בכלל יהיה נהדר

ifa1111

New member
פורום כדורגל וזה..

אני מתקשה להאמין שתהיה זרימה, אם כן שיחקת אותה רז.
אני בעד מפגש בירושלם לשחק! כדורגל ואז לזרום לבירה...

למעלה