מפגש פורום!

Melusine

New member
מפגש פורום!

כפי שחלק מכן יודעים, יום הביסקסואליות חל ביום שני ה-23 בספטמבר.
השנה ה-23 בספטמבר יוצא בסוכות, וגם באמצע פסטיבל אייקון.

לכן אני מציע להיפגש ביום שני במתחם הכנס באיזור 20:00.
אפשר גם יותר מוקדם, אבל לבאות הכנס - יש המון אירועים טובים ולכן אני לא בטוח מתי יהיה נוח לכולם.

כמובן שאם לא תהיה הענות בצורת "
" וכד' אז המפגש לא יתקיים.

כל אחד יכולה להביא מה שמתחשק לו, שתייה, כיבוד, כוסות וצלחות, וטבעוני!

מי באה?

** ההודעה מנוסחת בלשון ג'נדרקוויר, אך מתייחסת גם לכל ספקטרום המגדרים ולמי שמחוץ לספקטרום **

Kutaly

New member
אני הרבה לפניך, בחורצ'יק

/www.facebook.com/events/600726063281934/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/events/600726063281934/" rel="nofollow" target="blank">המעגל הביסקסואלי הוא ארוע קהילתי לציון יום הגאווה הביסקסואלי החל ב- 23/9.
הארוע הוקם על ידי ביסקסואלים, בשבילם ולמענם ובא לתת מרחב מגבש לקהילה הביסקסואלית בישראל ולתת במה לפעילות להרצאות, לסדנאות, הופעות, הפעלות ויצירה של חברי וחברות הקהילה הביסקסואלית ולמענם/ן וללא מטרת רווח.

[email protected]

23/9 מ-10:00 עד-20:00

Melusine

New member
It's not the same.

There's a difference between a convention and a forum gathering.
I'm not sure when your event is, but I'm only suggesting a forum meeting for an hour or so.

Also, personally, I prefer to show up for a forum meeting rather than a place that gathers tons of people regardless of the forum.

Kutaly

New member
עכשיו אני מבולבל

" I prefer to show up for a forum meeting rather than a place that gathers tons of people regardless of the forum."
זה אחרי שהצעת להיפגש במתחם של אייקון בשעות של שיא הפעילות.

Melusine

New member
I'm not sure what's the confusion about.

There's a difference between meeting a few people form the forum and meeting the entire bisexual community.
The fact that I'm offering it'll be at Icon is it's more comfortable for me.
No need to interact with the Icon crowd during the meeting of course.

Apikachu L

New member
יש מצב אני אגיע ביום שלפני לאייקון גם ככה

אז אם עוד כמה אנשים יאמרו שיגיעו, אפשר יהיה לעשות אספה ביסקסואלית קטנה.

בכל מקרה, אני מתכננת מפגש פורום לרגל 9 שנים לפורום, עם עוגה ביסקסואלית, שעדיין אין לי איפה לעשות, אז יש למה לצפות. אם מישהו/י מוכנה לתרום את הבית שלה, או לתת רעיון למקום מתאים.

Melusine

New member
We can have it the day before instead

if it's more comfortable for people.

My house is always an option, but probably won't be too comfortable to get to [north Tel Aviv].
Also, there's cat if someone's allergic..

Apikachu L

New member
אני אשמח לפגוש אותך

ועוד אנשים שיבוא לאייקון ממילא - אני בד"כ פוגשת שם לפחות חצי מהקהילה הפאנ/בי גם ככה.
לא נראה לי נעשה מזה מפגש פורום אלא סתם התאספות, ונשב לפטפט. לגבי מפגש פורום פרופר, נחכה לאחרי המעגל ונראה מה יהיה. אם אתה יכול לתרום את הבית שלך זה יהיה ממש טוב

Melusine

New member
A gathering will be best.

That's sort of what I was aiming for, for it's always interesting to meet the people who're both here and there.
I probably should've mentioned I'm bad with phrasing things. Or organizing events.

So a gathering of people who attend Icon and are here on the forum will be held on Sunday rather than Monday, as some of you prefer.
What'll be the best time for it [for the people who're planning on coming]?

אלמוג86

New member
יש לי תנור ומיקסר לשימושך ואני אפילו לא רחוקה

והמון חתולים שיארחו חברה

אולי

רוצה להיות באייקון, אולי לא אהיה לבד ולדעתי למי שיהיה איתי לא בטוח יהיה נוח במפגש פורום. אם אהיה לבד אשמח לבוא.

Apikachu L

New member
בכל מקרה, זה בעיקר התאספות

גם ככה כל כנס שאני הולכת אליו אני פוגשת די הרבה מהאנשים בפורום, אז באופן טבעי יושבים לדבר.

אוהדאדם

New member
לי זה לא נוח

אם יש את המעגל הביסקסואלי, למה אתה מארגן מפגש פורום בדיוק באותו הזמן? אה, כי לך זה נוח.

למה שלא תרים טלפון לכמה מהחברים שלך ותפגוש אותם באיזה כנס זבלי שאתה רוצה? מה זה קשור לפורום הזה?

מפגש פורום לא צריך להיות בתוך כנס אחר, שמכריח אנשים להגיע לאירוע שהם לא רוצים להגיע אליו רק בגלל שהם רוצים לעשות מפגש פורום. זה כמו שהייתי מארגן מפגש פורום בשטחים הכבושים.

Melusine

New member
That wasn't very nice.

1. I didn't know the ma'agal thingie is on that day.
2. I have no idea [still] when it is, and I suggested 20:00.
3. We can meet *outside*.
4. As you said, a forum meeting shouldn't be inside a convention, so it can't be in the ma'agal either.
5. I only suggested Icon because I know a lot of people here are geeks who attend it. If you're not one of them, I guess my message wasn't to you.

I'll clarify - I wanted to meet the forum members who were going to attend Icon anyway, so that it'll be comfortable for everyone, not only me.

Rude messages like yours don't make me want to meet anyone though.

אוהדאדם

New member
הבנתי

אז אתה בפורום הזה חמש דקות, בבירור לא זוכר איך מחליפים שפה במקלדת שלך, ומארגן מפגש פורום שלא מיועד עבורי.

תודה לך

כל שנותר לי הוא לשמוח שרוב האנשים שכותבים בפורום הזה מעדיפים לארגן מפגשי פורום שנוחים לרוב כותבי הפורום, ולא רק עבור עצמם.

מה עובר עליך בנאדם?

להפגש באייקון על הדרך נוח מאוד (אני חושבת לבוא, ולא רק אני כפי ששמת לב), נפגשים לא בתוך הכנס, אלא ליד, ככה שמי שרוצה לבוא לזה ולא לאייקון אין לו דילמה, זה בשעה נורמלית, זה לא באותו יום כמו המעגל...

יש לך בעיות עם אייקון? אל תוציא את זה עלינו. יש פה הרבה א\נשים שהולכים לכנס ואוהבים אותו, בבקשה לכבד אותנו ולא לקרוא למה שאנחנו אוהבים זבל.

כאמור לא חייבים להיות בתוך אייקון כדי להיות במפגש, וזה מקום מרכזי באמצע ת"א שאליה ממש לא קשה להגיע- לא מבחינה פוליטית ולא מבחינה טכנית, ככה שקשה לי לראות איפה ההשוואה לשטחים הכבושים מוצדקת.

בסך הכל הבנאדם רוצה לפגוש אותנו- למה אתה יוצא עליו?

אוהדאדם

New member
זה חיבור זול ולא נכון

אין שום קשר בין הכנס השיקוצי הזה ובין הפורום הזה או הקהילה שהוא מדבר אליה.

בכלל, אני לא מבין מתי התחיל החוק הזה שאסור לתעב משהו שמישהו אחר אוהב. מה קרה, אין את חופש הטעם יותר?

מותר לתעב

אבל בצורה שאתה מתבטא אתה יוצר תיעוב כלפיך, רק חשוב שתהיה מודע לזה שאתה עושה את זה בקהילה קטנה שאתה רוצה להיות חלק ממנה.

למעלה