מפגש פורום...

La Gamba

New member
מפגש פורום...

לדמיין, ולהתחיל לצחוק, כמה צעקות יהיו כאן... (סתם הרהור שעלה לי בראש כשעברתי בין ההודעות)

EverMan

New member
כבר רצינו לתכנן אחת

לפני שהתחילה השביתה הגדולה בזמנו
היה ביקוש טוב , אבל היום אני חושב שעדיף שניפגש טיפין טיפין ואז נעשה מפגש של כולם , ככה לפחות יהיו חמולות ויהיה מכות יותר מעניינות
סתם ... בעיני זה רעיון טוב , אפשר להתחיל בקטן ולהתפתח בגדול. רק צריך להבטיח מראש לא להביא נשקים או סמים קשים

EverMan

New member
סמים קלים יהיה מבדר ../images/Emo13.gif

אני לא מעשן חס וחלילה , אבל זה יהיה משעשע
מה עוד שאני לא מוצא כל דבר רע באנשים שמעשנים מריחואנה לא מרוססת. ואני חושב שכדאי לעשות לה ליגליזציה , היא פוגעת הרבה פחות מסיגריות למשל.

La Gamba

New member
לא, אם המריחואנה

תלוגלץ (תעשה חוקית), וישראל תהיה בין המדינות היחידות בעולם שמאשרות את זה. אז ישראל תהפוך למרכז פשע מאורגן עולמי (מקום מצויין להברחות). וגם זה ייראה רע לשכיננו המממנים. חוץ מזה, גם סיגריות צריך לאט לאט להוציא לחוק. (כך שבעוד מאה שנה לא יעשנו)

yoavl1

New member
יפה אמרת , la gamba

ענבר, אתה מצדיק סמים קלים בגלל נזק מועט יותר מסיגריות?? אם שניהם מזיקים, אז למה להצדיק אותם? אז סיגריות זה חוקי (מה שטעות בעיניי גם אבל לא ניתן כיום לשנות את זה במיוחד), אבל למה לעשות גם חוקי סמים קלים...??? צריך להלחם בתופעה המזויעה הזאת! לא ללגלץ! יופי לה גמבה!

EverMan

New member
כבר דנו על זה יואב

ואני מאמין שאם מוציאים לחוק מריחואנה אז צריך להוציא לחוק גם סיגריות ואלכוהול. אם המריחואנה תהיה חוקית יהיה אפשר לפקח על "איכות החומר" ועל כך שלא יהיו בתחום פשעים. וכך אתה תמנע פגיעה ופשיעה. במצב של היום שאי אפשר לעקוף את זה , עדיף שהם יהיו חוקיים מאשר שאנשים ימותו מחומר דפוק ופגום.

La Gamba

New member
אני אומר אותו דבר בקשר לסיגריות

שעושים מה שעושים עכשיו, לאט לאט מורידים את ההשפעה מהסביבה, עד שלבסוף (זמן בלתי מוגדר) לאחר כמה דורות, ישראל תריח יותר טוב.

EverMan

New member
מה עושים היום בדיוק ?

איך מורידים את ההשפעה של הסביבה ? מה עושים עכשיו ? תשמע , הלוואי עלינו שישראל תהיה נקיה מסיגריות... אבל אתה יודע מה קרה שארה"ב אסרה מכירת ואחזקת אלכוהול אצלה בשנות ה20-30 נכון ? אני מעדיף שהפשע שסביב הנושא יעלם ולפחות אלא שמעשנים לא ימותו , מאשר שזה יהיה מחוץ לחוק , ואז החומר יהיה מרוסס ומסוכן , ואנשים ימותו , ויהיה סביב זה תעשיית פשע.

WxHxNx

New member
אנשים מרססים את החומר

בעצמם גם... להגדיל את העוצמה אומשו כזה פסיכים

La Gamba

New member
אני יודע, ובגלל זה אני מדבר על

תהליך הדרגתי, שייקח כמה דורות.

../images/Emo45.gifאני לא מאמין. אני מוצא את עצמי

מסכים עם גדוליי אוייבי בפורום... סתם סתם חלילה וגראס ...אה...אופס...חלילה וחס מה זה ללגלץ סמים קלים?זה כאילו אתה מלגלץ רע, ורע פחות, עדיין שניהם רעים...

EverMan

New member
אולי ...

אבל שעומד בפניך שני ברירות : או להישאר במצב עכשיו , ואז הגראס מחוץ לחוק , ואנשים נעצרים , המחירים שלו בשמיים , האיכות שלו על הפנים , אנשים מתים ממנו , יש מאפיה ופשע סביבו. ומול זאת אתה הופך אותו לליגלי , אולי זה מעלה את הכמות משתמשים בצורה קלה , אבל האיכות תהיה בסדר - אף אחד לא ימות מהחומר , לא תהיה פשיעה סביב זה ולא ימותו אנשים בגלל זה. השאלה היא - מה אנחנו מעדיפים ? סמים שלא הורגים , או סמים עם פשע.

כהרגלך, אתה מעדיף להיכנע

אני אגיד לך מה עדיף. לשלול מכל וכל את העישון, להוציא אותו מחוץ לחוק, לאכוף את החוק כנגד עישון (מכירתו) בצורה חריפה ואינטנסיבית, ואז מספר המעשנים יקטן, יצטמצם, ולבסוף יעלם. ככה מנקים את החברה. ככה יוצרים חברה בריאה יותר. ככה נלחמים בפשע. ואתה עוד אומר שהימין זה "אני אני ואני..."

CANDY MAN

New member
ועכשיו תתעורר מהחלום הורוד שלך....

תאמין לי אתה גאון... פתרת את כל בעיות העולם בשנייה... בוא ננסה אחד ביחד: מחר בבוקר, אריאל שרון יבוא לערפאת, ידבר איתו קצת, הם יגיעו לפשרה צודקת לשני העמים ונחיה בשלום עולמים לעד! ברור שהיה עדיף שהחברה שלנו תיהיה בריאה ותחיה ללא סיגריות אבל כולנו יודעים שזה בולשיט ובחיים לא יוציאו את הסיגריות מחוץ לחוק כי זה פשוט בלתי אפשרי... תחשוב שממחר אסור יותר למכור מסטיקים?? נראה לך??? מדובר פה באותו עסק... לפי דעתי הגראס צריך להשאר במצב שלו כיום... שהוא לא מפריע יותר מידי לאף אחד. אם יהפכו אותו לחוקי זה ייצור מלא שאלות ובעיות במדינה ואם יתחילו לאסור אותו ברצינות אז זה יגיע לרמת פשיעה עולמית וזה ממש לא רצוי... עדיף להשאיר את המצב כמו שהוא ולראות לאן העניין מפתפתח. אנחנו עדיין לא הולנד!

La Gamba

New member
ותסתכל מה קרה בהולנד...

אין פשיעה קלה שם יותר! צודק! יש פשיעה כבדה, יש פשע מאורגן שמנצל את המקום הזה באופן מצויין לריכוז הברחות....

EverMan

New member
אין שם הברחות , זה תחת פיקוח ממשלתי

אין שם פשע סביב זה ... תבדוק בעצמך מה קורה באמסטרדם. אולי אנשים משתמשים בה כמעבר , אבל זה דבר שהבחלט פסול , אבל זה כעיה של משרד ההגירה או המשטרה , לא של התושבים המקומיים שעליהם אנחנו מדברים עכשיו.

מה קורה אתכם אנשים?

כל הודעה שמישהו כותב בתגובות מגיעים איכשהו לנושא אחר דוגמה: ההודעה הזאת. מה קורה פה?

למעלה