מפגש פורום!

amityosovich

New member
מפגש פורום!

אוקיי בגלל שעברו מספיק ימים, הגיע הזמן להחליט. מפגש פורום דיבוב וקריינות! תאריך: 10.8 יום רביעי שעה: 12:06 מקום המפגש: קניון עזריאלי בקומה השלישית ליד פסל הכדורגלן (AKA רוג'ר) תשרשרו מי יכול להגיע וזה... נראה לי שאני מגיע, לפחות לחלק מהזמן אם לא להכל.

porky169

New member
לצערי...../images/Emo134.gif

אני אוכל לבוא רק החל מ16:00 כדי לאגור כוחות לערב. אני מקווה שבשעה הזאת אתם לא תהיו בגן המשולש, כן?

Hawkgirl

New member
מה גן משולש מה, זובי

נראה לכם שאני אצא בחום הזה החוצה?! אתם לכו תתבשלו, אני אשב בקניון ואוכל גלידה (סתם, נראה לכם? גלידה זה משמין |: )

Tu Lus

New member
יש יוגורט לא משמין!

וטעים! יחי היוגורט עם הפירות! וסלט פירות אימאאאאאאאאאאאאא אני רוצה סלטיייי

Hawkgirl

New member
מה לא משמין?

יוגורט מלא בקלוריות פחחח~ (אני סתם משערת, לא יצא לי לבוק את הקלוריות שיש בו לפני שהתחלתי ת'דיאטה XD )

Tu Lus

New member
אני בדקתי ויש כאלה מעולים לדיאטה

אלא אם כן את מבקשת המון שוקולד עליו. אם זה עם תוספת פירות זה כלום!

Hawkgirl

New member
אה, את מדברת על פרוזן יוגורט?

איך אפשר לאכול אותו בלי גרנולה? וזה מלא בקלוריות~ אני מרשה לעצמי לאכול כזה עכשיו רק אם אני יודעת בדיוק מה אכלתי לפני ומה אוכל אחרי, וסביר להניח שגם אוותר~ אני מעדיפה אוכל מסודר מנישנושים~

Tu Lus

New member
אני מדברת על יוגורט רגיל

כמו ששמים גלידה רגילה בכוס יש גם יוגורט ככה כמו גלידה הוא פשוט חמצמץ וזה טעים ודל קלוריות ויש גם את הרי-בר שישבנו לידו בעזריאלי. תשאלי כמה קלוריות כל אחד ותבחרי משהו בלי הרבה קלוריות.

Hawkgirl

New member
זה נקרא פרוזן יוגורט בימנו חמדתי XD

ולפי מה שבדקתי ככה באינטרנט, הקלוריות משתנות בכל יוגורט... תלוי ברמת הסוכר ואחוז השומן... אבל בממוצע, זה בערך, נגיד... 150 קלוריות לכוס קטנה-בינונית~ וזה לפני כל התוספות~ אני מעדיפה לנשנש פרי שהוא גג עד 100 קלוריות~ יותר טעים, יותר בריא~

Tu Lus

New member
פרוזן זה שטוחנים את הפירות והדברים עם היוגורט

אני אוכלת כאלה רגילים בכמה מקמות ואפשר לשים על היוגורט חתיכות פרי. כך שהוא ממש כמו גלידה עם תוספות. זה שונה. שניהם טעימים אוף איתך רותם! עשית לי חשק ליוגורט!!

Hawkgirl

New member
פרוזן יוגורט....

זה פרוזן יוגורט! את מדברת על סורבה יוגורט X:

barak97

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo40.gif

barak97

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo40.gif

barak97

New member
בסוף ../images/Emo31.gif... שינויים של הרגע האחרון ../images/Emo40.gif

כמו שכתבתי בהודעה למעלה

למעלה