מפגש פורום[?]

ranch22

New member
מפגש פורום[?]

אז מצטערת, אני אוריד לכן קצת את ההתלהבות[אבל חכו להמשך, אולי היא תעלה שוב] כי זה לא תכנון למפגש עם אוהד אבל... אז אחרי ששיר וזוהר כל סיכום שבועי מעלות פה תמונות של אוכל ומספרות על מה שהן הכינו כל שבוע וגורמות לכולנו להזיל ריר, ואחרי שדנה הראתה לנו את כישוריה המופלאים בהכנת בראוניז עלה לי רעיון קטן: מפגש פורום[רק שלנו, בלי אוהד, אלא אם כן הוא יתעקש להצטרף :) ] המבוסס על אוכל, משהו כמו פיקניק בפארק הירקון או משהו כזה, כל אחת תביא את האוכל שהיא הכי אוהבת לאכול או הכי אוהבת להכין ותצא לנו מזה אחלה של ארוחה וכיף, ואפשר לשלב את זה עם עוד דברים כמובן אם תרצו. נו, יאללה, אף פעם עוד לא יצא שעשינו מפגש פורום רק שלנו וזה באמת יכול להיות ממש נחמד, מה אתן אומרות? [* יש גם סוגיה של כשרות, אז.. אתן מוזמנות גם לומר את דעתכן על זה...] מקווה להיענות! :)

ZoHaRoT

New member
וואו, נשמע כיף!

אני בעד!:] רק צריך למצוא תאריך וזמן וזהו..

ranch22

New member
יש!!!

יש אחת שמסכימה!!! [אז מה אם את משוחדת כי את אחות של... :) ] אז את מוזמנת לכתוב גם תאריכים שמתאימים לך.

שיר m

Well-known member
בטח שהיא תסכים, זוהר ואוכל זה כמו...

אוהד ו"תגידי לו", בלתי נפרדים
יאללה תאריכים

ranch22

New member
אבל... אבל...

אוהד לא חשב לרגע ש"תגידי לו" יצליח ככה! אז הם היו סוג של נפרדים... אולי עדיף... אוהד והשיר האחריון שכתב...או אוהד ו"אוהדי" או אוהד ו"בילי" :)

שיר m

Well-known member
לא, זה כמו...

שאת לא יכולה להגיד "תגידי לו" בלי לחשוב על אוהד, ככה את לא יכולה להגיד "זוהר" בלי לחשוב על אוכל. (או להגיד "אוכל" בלי לחשוב על זוהר. אממ.) זה לא קשור להצלחה

ZoHaRoT

New member
אני?!?! אוכל?!?!!

מה הקשר? אני שונאת לאכול! אני אפעם לא רעבה! ולהכין אוכל זה הסיוט הכי גדול שלי!

ranch22

New member
אני גם

מאמינה לכל מילה שלך! :) חוץ מזה, שלא אכפת לי ממך, העיקר שלי יהיה טעי :p

ranch22

New member
אבל!

אם אני אוהבת את האוכל שלך זה אומר שאני גם אוהבת אותך, תחשבי על זה ככה... :)

ZoHaRoT

New member
זה קצת עצוב.. מה שאמרת עכשיו...

את תאהבי אותי רק בגלל האוכל? מה עם האישיות? מה עם הכריזמה?? :p

ranch22

New member
אמממ...

טוב נו, את סוג של צודקת, אבל כל שיר של אוהד בעצם מזכיר את אוהד... אז זה לא ממש.... כאילו אם יגידו "נהר האהבה" או "על ראש ההר" או "האשה של חייו", סתם לדוגמא, את לא תחשבי ישר על אוהד?

ranch22

New member
איי איי

נתניה, אה? זה פשוט מושרש אצלך בגנים. אבל זה בסדר, זה מובן, גם האיש שלי יודע למשל שאני תמיד צודקת, זה משפט ששגור בפיו תמיד. אולי זה בגלל שאני מאופקים, אולי זה פשוט בגלל שאני ממין נקבה, זה באמת משהו שצריך לחקור :)

שיר m

Well-known member
אצלי במשפחה כולם יודעים

גם כשאני טועה, אני צודקת. כלל ידוע.

ranch22

New member
חחחח

אני מתחילה לחבב מאוד מאוד את המשפחה שלכם, תזהרו, בסוף אני באמת אבוא לאיזה שבת :)

למעלה