מפגש פורום

מפגש פורום

שלום לחברות ולחברים היקרים אני מצטערת שאני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון אני צריכה זמן ושקט לעצמי אך זה משתפר היו לנו ויהיו עוד ימי הולדת בימים הקרובים ווחבל שלא יכולנו לחגוג יחד אז הגיע הזמן למפגש של הפורום שלנו ואז נחגוג לכולם יחד אני חושבת שמהשבוע השני של יולי נוכל לחשוב על משהו שיהיה במרכז עזריאלי אפשר ביוטבתה, בשעות אחר הצהריים כדי שניצה תספיק להגיע וגם ענתי אנא כתבו לי את המגבלות שלכם וננסה למצוא תאריכים מתאימים לכולם אוהבת, יום נפלא, טובה

טילי66

New member
טובה יקירתי

מבינה לליבך בלי לפרט את יודעת מה אני חשה כלפיך. כל שתקבעי מתאים לי יש לי מגבלות רק בלב ובמוח חוץ מזה הכל בסדר אוהבת תמי

עדכון זמנים

נראה לי שהשבוע שמתחיל ב 24 ליולי יהיה נוח, אנא כתבו לי האם יש למישהו תכניות אחרות טובה

נילי41

New member
../images/Emo124.gif חושבת שעזריאלי קצת בעייתי בחופש הגדול

המקום הומה ורועש ומלא בני נוער וילדים הבאים לבלות בחופש הגדול עם הורים ובלעדיהם ולדעתי תהיה בעיה לשבת בשקט ולשוחח. הקבוצה שלנו בפ"ת נפגשת בכל יום שני בקניון אבנת ואנחנו ממש חושבות לעבור למקום אחר בקיץ בגלל הרעש... אני מבינה שמבחינה לוגיסטית המיקום נוח לכלם בגלל
תחנת הרכבת, אבל זו גם הסיבה לכך שהמוני בני נוער מכל האזור מגיעים לשם בקיץ והרעש ממש בלתי נסבל. שווה לחשוב על אלטרנטיבה... לא יודעת, אולי אפילו בלובי של אחד המלונות על שפת הים למשל ?!? זו סתם הצעה, אבל לחשוב על משהו בכיוון יותר סולידי...

בעניין המפגש,

מבחינתי בכל מקום ובכל זמן, רק שתי בעיות קטנות, אחת שיהייה בשעות אחר הצהרים, והשניה אם אפשר לא ביום חמישי, יום קצת בעייתי מבחינתי, יותר נכון מבחינת דייב, פעם בחודש הוא יוצא לסוף שבוע ארוך מיום חמישי ואז אני נכנסת למעצר בית , לכן כל יום טוב רק לא יום חמישי. מחכה בקוצר רוח למפגש. ניצה.

אירילה

New member
שלום לכולם מלונדון

הרבה זמן לא נכנסתי , אני מגיע כעת ליום לפני האחרון בלונדון וחוזר עם הקבוצה לארץ בבוקרו המוקדם של יום חמישי אני קורא כאן את הכל ושמח שהפורום נושם. אני טס לאירלנד כבר בשבוע הבא ביום רביעי אחרי מנוחה של 6 ימים בבית. בקשר למפגש , למה לא ב 23/7 ? כי אז לפחות נוכל לחגוג את יום ההולדת שלי. להתראות לכולם בארץ גרשון

אירילה

New member
אוי..... אפילו לא שמתי לב שזה נופל בשבת...

אם כך אשמח להגיע בלי נדר ב 24 לחודש

אני שמחה שאתה נהנה

גרשון יקר אכן זה רעיון לעשות את המפגש ביום ראשון ה 24 ליולי ולחגוג לך גם יום הולדת יחד עם כל החברות שכבר חגגו. אז מה שנשאר זה רק לקבוע איפה זה יהיה אני מוכנה לארח אצלי בבית ואז לא תהיה בעייה של רעש מהקניון. הרכבת מגיעה לא רחוק ממני, 6 דקות הליכה ברגל נשמע מה כולם אומרים והאם זה נוח לכולם מחכה לתגובות, טובה

zs1957

New member
התאריך 24/7/11 והמקום למפגש נראים לי מאד

נשמח בכייף להתארח בביתך טובה היקרה. כל אחד יביא משהו שתיה כוסות ודברים כשרים למהדרין שיש בסופרמרקט ולגבי עוגות ועוגיות ניתן לקנות במקום שיש לו הכשר גלאט כושר לאלו ששומרים. לי זה מאד נוח. וגם לאלו המגיעות ברכבת, שכן תחנת הרכבת סמוכה לביתה של טובה. בשורות טובות זהבה

למעלה