מפגש פורום?

Lagrangian

New member
אם בזבזתי שרשור - הנה שאלה

לבקש ממישהו (כלומר מישהי..) שהיה לי איתו חיכוך לא להתפלל עבורי \ לשלוח לי מחשבות טובות וכיו"ב זה לשמור על המרחב של עצמי או לפגוע בשלו? מה אתם חושבים?

לשמור על שלי. זה כמו לא לתת לה

להשקות את הגינה שלך. האם אז אתה פוגע במרחב שלה? לא, אתה מציב לה גבולות בשביל שלא תיפגע בשלך. נלך רחוק יותר או קרוב יותר - אם היא תרצה נשיקה ואתה לא רוצה, אז אתה פוגע במרחב שלה?

Lagrangian

New member
מצד שני

תפילה עבור מישהו היא דרך טובה לשחרר ולפתור סכסוכים..

בסדר, אז או שתקבל זאת או שתדחה זאת. ההחלטה

בידך על כל מה שמשתמע ממנה. תחליט אם אתה מעדיף להרגיש אי נוחות או שאתה מעדיף לומר לה להפסיק. בסופו של יום אדם צריך לעשות מה שטוב לו. והכוונה אינה לאלא שעושים רע לסביבה, בגלל שהם נהנים לפגוע.

Lagrangian

New member
גלגולים

מה שעוד נראה לי אבסורדי זה שאנשים מתגלגלים אחרי כמה מאות או אלפי שנים כדי לחזור כמעט בדיוק על אותה הטעות.. בעע.

אם אתה חלק מתיקון קרמתי אתה לא בעמדה

להיות שיפוטי לגביו זו דעתי..ואם אתה חלק מסיבוך/תיקון קרמתי אתה גם אחראי לפריפת הסבך...

Lagrangian

New member
אני בעמדה להיות שיפוטי

לגבי כל דבר שקורה בחיים שלי.. בלי שיפוט לא הייתי יכול לפתור כלום כי לא הייתי יודע שיש מה לפתור..

כוונתי שהשיפוט שלך

אותה..כאדם שעמו אתה בסבך קרמתי..כך התרשמתי יהיה מוטה ולכן מוטעה מה גם שלתפיסתי העבודה על תיקון היא דו צדדית... ולא השיפוט הוא המוביל לפיתרון, לדעתי, כי עם התחושה שיש קושי, שוב אני אומרת את דעתי בלבד, וזו מבוססת על שלל הזכרויות קרמתיות שבהן תיקונים שהצד שמולי פשע נגדי בחיים קודמים והמפגש כיום מאזכר זאת באופנים שונים..אני אומרת שבכל שיעור יש מורה ותלמיד ועל שניהם מוטלת החובה ללמוד מהשיעור..

Lagrangian

New member
הבנתי

לא ממש שפטתי אותה.. אני יותר בכיוון של מתוסכל ולא מבין. בכל מקרה, ברור לי שאההשקפה שלי עכשיו מעוותת, לכן אמרתי לה שאני תופס מרחק עד שזה יתבהר. (גם לי עוד לא לגמרי ברור איך אני רוצה לפעול. מה שכן, נראה לי שפעלתי בצורה שונה מהפעם הקודמת וגם זו התקדמות..)

ינוקא1

New member
ל-א-ו-נ-ר-ד-ו !

מה שלומך ? ? ?

טוב תודה

חזרתי מיום מעייף..סדנת יצירה בכנרת..באירוע חברה המוני בחוף גיא... מעייף אך משתלם, כמו כן תליתי תערוכות והסרתי..ממשיכה לצור ...

למעלה