מפגש פורום!!!!!!!!!!

P3H2O

New member
מפגש פורום!!!!!!!!!!

אני יודע מאוחר או מוקדם אבל אין מה לעשות!!! טוב אז ככה לפני כמה ימים דיברנו בצ´אט(כמה ילדים) והסכמנו שהמפגש אולי יהיה בקניון עזיראלי. אז קודם כל תגידו אם אתם מסכימים למפגש אח" אם אתם באים אח"כ תקבעו תאריך ואח"כ תגידו אם המקום מתאים!!! ביי ולהתראות!

SaberTooth

New member
כבר אמרתי לך בצ´אט שלא../images/Emo70.gif

וזהו
אני החלטתי, אני לא בא

Charmed Gal

New member
אני אמרתי כבר...

שאני רוצה לבוא אבל אני מקווה שזה יסתדר לי עם התאריך כי בסוף אני לא טס אז אני נוסע חבר של בגבעתיים ורמת גן ואז אני אוכל לבוא, השאלה מתי י היה המפגש ואם אני דיוק אז אהיה אצל חבר שלי.

Charmed 4ever.

New member
וול... אני לא יודעת.. כעיקרון המקום

מתאים לי.. אבל עם המצב הבטחוני..
זה לא קצת.. ארמ... מסוכן? אני לא ממש יודעת מה היה בארץ לאחרונה... לא משנה.. אני אוכל לבוא רק אם זה יהיה אחרי השני לאוגוסט כי יש לי טיול של הנוער העובד (חמישה ימים, ממחר...)

buffgirl

New member
גם לי יש טיול של נוער העובד על השני

אבל בכלליות ס22ה! נ.ב Charmed 4ever, אני מניחה שאו שאת מדריכה או שאת ב-ח´. אני ב-ח´ והטיול מים צריך להיות ממש פ33ות! תגידי לי מי את ואולי נוכל להיפגש!

buffgirl

New member
באמת? איזה יופי! אבל בגלל שאני לא

מכירה אותכם כל כך טוב אני לא אדע מי זה מי....
בבקשה תעזרו לי..... אני באמת רוצה להכיר פה אנשים וכולכם מכירים פה את כלום.......

HuGo Hell

New member
1) קניון עזריאלי אני לא בא!!

2) תום - אם אני בא אתה כן בא!! ראית אותי אז אין לך מה לפחד!! {או שכן?} אתה כן בא תזהר ממני עוד לא מצאתי זמן להתחיל לבלבל לך בשכל לבוא!! חכה שאני אחזור היום!!

P3H2O

New member
כאילו אנשים מה יש לכם???

בימינו אפילו מתחת לבית שלכם יכול להיות פיגוע! אל תשכחו שאנחנו נהיה בתוך הקניון! הפיגועים שהיו תמיד היו בחוץ הקניון ענק כך שגם אם יהיה פיגוע רוב הסיכויים שלא נהיה קרובים אליו מה גם שלא יהיה פיגוע אנחנו כבר בערך שנתיים עם פיגועים במדינה עד עכשיו אף פעם לא היה בעזריאלי ההבטחה שם מה זה עדוקה אין מה לדאוג! תבואו תהנו ותראו שלא יקרה כלום

ofirush

New member
סתם שאלה

קודם כל, אני מאוד רוצה לבוא, אבל... אתם התכוונתם לכל אנשי הפורום, או רק לאנשים מסוימים?

למעלה