אני יודע מאוחר או מוקדם אבל אין מה לעשות!!! טוב אז ככה לפני כמה ימים דיברנו בצ´אט(כמה ילדים) והסכמנו שהמפגש אולי יהיה בקניון עזיראלי. אז קודם כל תגידו אם אתם מסכימים למפגש אח" אם אתם באים אח"כ תקבעו תאריך ואח"כ תגידו אם המקום מתאים!!! ביי ולהתראות!
שאני רוצה לבוא אבל אני מקווה שזה יסתדר לי עם התאריך כי בסוף אני לא טס אז אני נוסע חבר של בגבעתיים ורמת גן ואז אני אוכל לבוא, השאלה מתי י היה המפגש ואם אני דיוק אז אהיה אצל חבר שלי.
זה לא קצת.. ארמ... מסוכן? אני לא ממש יודעת מה היה בארץ לאחרונה... לא משנה.. אני אוכל לבוא רק אם זה יהיה אחרי השני לאוגוסט כי יש לי טיול של הנוער העובד (חמישה ימים, ממחר...)
2) תום - אם אני בא אתה כן בא!! ראית אותי אז אין לך מה לפחד!! {או שכן?} אתה כן בא תזהר ממני עוד לא מצאתי זמן להתחיל לבלבל לך בשכל לבוא!! חכה שאני אחזור היום!!
בימינו אפילו מתחת לבית שלכם יכול להיות פיגוע! אל תשכחו שאנחנו נהיה בתוך הקניון! הפיגועים שהיו תמיד היו בחוץ הקניון ענק כך שגם אם יהיה פיגוע רוב הסיכויים שלא נהיה קרובים אליו מה גם שלא יהיה פיגוע אנחנו כבר בערך שנתיים עם פיגועים במדינה עד עכשיו אף פעם לא היה בעזריאלי ההבטחה שם מה זה עדוקה אין מה לדאוג! תבואו תהנו ותראו שלא יקרה כלום