מפגש פורום

מפגש פורום

היי בננות, רק רציתי להגיד ששמחתי שנפגשנו היום. היה כיף להכיר את הילדים של הפורום ולדעת מה מצפה לי (כן, כן, התכוונתי לילדים הג'ונגליסטים שלך, אוקינוס) יאללה, כן ירבו מפגשים כאלה. אוזי חזר מעולף, לא מצליח להתאושש מזה שהוא היה משוחרר לכמה שעות לרוץ ביער. ולכן המבריזניות - הפסדתן. משהי הבטיחה טורניר שש בש, אני עדיין ממתינה. וככל הנראה אמתין עוד הרבה עכשיו (לאור הגילוי...)

גם אנחנו....

אז רק השניה נכנסנו, (כן, חשקה נפשנו בגלידה בדרך חזרה) ועוד לפני שנכנסות למקלחת, רוצות להגיד שהיה לנו ממש כיף ונעים. תודה לכל מי שהגיעה ותרמה מעצמה למפגש. תודה לJIJI על הארגון, תודה לאשה שתמיד לצידי. ותודה למירית וזואי שהביאוני עד הלום :)

יקירתי

אני כל כך שמחה לראות את השינויים שחלים בך בחודשים המועטים שהם אנחנו מכירות. אני רואה איך את פורחת ומתעצבת להיות אדם יותר החלטי, דעתן ונחוש ממה שחשבתי שאת. כמו כן, אני רואה איך את מתבגרת, והופכת לאישה שלומדת להכיר ולקבל את עצמה למרות שהיא לא כמו כל מי שהכירה. אני אישית אוהבת מאוד את מי שאת, ומקווה כי יבוא יום ותביני שכנראה גם משפחתך תראה בך את מה שאני רואה, ואת כמה שטוב לך עם האישה לצידך. געגועים קצת, רק עד מחר.

תודה רבה.

נרדמתי אתמול ממש מוקדם, הייתי ממש עייפה מכל ההתרגשות. תודה רבה על המילים החמות והמעודדות, מחכה כבר ליום שמתחיל. גם אני געגועים, נתראה...

פאמקי

New member
אהובה שלי...

שכחת להודות על הארטיקים שהגיעו ממש במקום, לצנן את הגוף מהחום הנורא (אך הבהחלט סביר, בפינה המוצלת שלנו). ובהזדמנות זו, רוצה להודות באופן אישי, לכל אחת ואחת מכן על שהנכן. נפלא לי לגלות נשים מדהימות עם מכנה משותף, אך עם סיפורים שונים ומרתקים. לראות משפחות ש"נולדו" מאהבה גדולה- אחת לשניה, לילדים, ולעצמן. ועוד תודה אחת- והיא לך אהובתי. הצעדים ה"קטנים" כגדולים שאת עושה, מדהימים בעיניי. ברור לי שהם לא פשוטים לך כלל, אך בכל פעם מחדש מוכיחים לי את גודלה של אהבתנו וחשיבותו של הקשר שלנו. אוהבת אותך. גם היום (אפילו יותר!).

בלוז10

New member
שמחה שנהנתם

כל מפגש אתכן הוא כיף, להתראות במפגש הבא בלוז

לירי38

New member
שמחתי בחברתכן מאוד היום

וגם ליראות את החיבור בין הילדים היה יפה,מחכה למיפגש הבא.

טורטיתת

New member
גלוי נאות

המצווה בחג הסוכות לשבת בסוכה, אז לקיים את המצווה הצפנתי ללון ל -24 שעות של שקט שלווה ואהבה בצפון המקסים. לנתי בצל אוהלי-סוכתי. ועטפה אותי בחום ואהבה בכל רגע בכל דקה בעלת "השמים הכחולות" שלי, ולמען הסדר הטוב בשעות היום הפכו עיניה לצבע הכנרת ואני צללתי לתוכה. שמחה שנפגשתן שמעתי שנהנתן , טורניר ה-
עדיין בתוקף - מקום ושעה אני מתייצבת.

ji ji

New member
היה מעולה לראות את כולכן!

התגעגעתי ואני שמחה מאוד על ההענות והביצוע! אפילו זכרתי להביא שש-בש הפעם... הוא נותר מיותם וחסר דרישה שיהיה שבוע טוב (או לפחות יותר טוב מאיך שהוא נגמר לי...)

היה כיף לראות את כולן נהננו מאוד

הי בנות היה ממש כיף לפגוש את כול אחת מכן היום! כולנו נהננו ברחתי מסיר לחץ.... והגעתי למפגש של חברות טובות ואווירה משפחתית מדהימה להתראות בקרוב מרגישה 1111 ( עכשיו אתם מכירים את 1,1,1,1 )

מה שיותר חשוב זה

שאת מרגישה 1,1,1,1,אוף כמה 1 יש לך שם?את חייבת לקצר עם ה-1הזה שלך

למעלה